Mode

Snyggt bronzad på 3 sätt

Av: 

Linnéa Sjölund

NÖJE

Solkysst, brunbränd och sådär underbart hälsosam. Vad kan väl vara mer synonymt med sommaren än en gyllene hy? Men, skippa pressandet i solen och satsa på att fejka fram din bränna istället med en bronzer. Här listar vi årets favoriter:

SOLSKEN PÅ FLASKA

”Tea to tan”, By Terry

Känns precis som vatten och ger en subtil solkysst glow. Här räcker en droppe långt och flaskan kommer du ha i en evighet. Ser inte orange ut utan ger en vacker solkysst bronzig lyster när den appliceras över ansiktets högsta punkter.

”Maestro liquid summer bronzer spf 15”, Giorgio Armani Beauty

En krämigare variant än ”Tea to tan” vilket gör den något lättare att applicera. Ger mycket färg och är otroligt dryg. Vi gillar att den innehåller spf, även om det är väldigt lågt, eftersom en bronzer oftast appliceras på de ställen där solen träffar som allra mest.

”Sun beam golden bronzer”, Benefit

”Som solsken på flaska” marknadsförs denna lilla goding. ”Sun beam” är som en blandning av bronzer och highlighter och ger dig, verkligen, en gyllene glow. Vi tänker att den här nog kan finnas i Beyoncés sminkväska.

KRÄMIG GLOW

”Crème blush” i ”Tropical glow”, Youngblood

Ett krämrouge som är formulerat utan oljor som snabbt ger lyster och färg. På sommaren vill vi omfamna lyster och då är det här produkten vi letar fram! Dessutom: krämrouge är för dig med lite torrare hy.

”The multiple” i ”Puerto Vallarta, Nars

Perfekt multiprodukt! Kan användas över hela ansiktet, på läpparna eller som ögonskugga. Finns i en mängd olika färger så du behöver inte begränsa dig till att bara ha den som bronzer heller. Kommer dessutom i ett handväskvänligt format för den som vill fräscha upp sig under dagen.

”BB-cream bronzer”, Une

Fransk ekocertifierad krämbronzer som ger ett matt solkysst resultat som håller hela dagen eftersom ”BB-cream bronzer” är vattenresisten. Nu tänker vi ju inte att du har den på stranden men en varm och svettig dag i valfri storstad så kommer den här rädda dig!

PERFEKT PUDRAT

”Pudre de Soleil”, Sephora

En av de bästa bronzers som finns för dig med riktigt ljus hy. Ger en naturlig glow som inte ser det minsta orange ut. Finns i tre olika färger så den finns även en för dig som vill ha lite mer tryck i ditt solpuder. Säljs i Sephoras butiker här i Sverige men går även att shoppa via länken nedan (Sephoras franska sajt).

”Bronzing powder spf 15”, Clarins

Ett solpuder med två harmoniserande nyanser, en väldigt ljus och en något mörkare. Blandas samman för perfekt nyans eller används var för sig. Vi gillar att den innehåller spf som bättrar på solskyddet.

”Bronzing powder butterfly”, Make up store

Ser varm ut i förpackningen men ger ändå ett kallare resultat med skimmer. Passar perfekt för även ljusare hudtyper eftersom den inte blir orange. Innehåller dessutom essentiella oljor som gör att pudret är svagt parfymerat samtidigt som det ger huden fukt.

ANNONS

Missa inte - sista helgen med superrea hos Cellbes! Just nu med - 30% på reapriset. Röda priser gäller!

Extern länk från Cellbes SE

Handla nu

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Mode