Ryan Seacrest

Ryan Seacrest slår tillbaka efter anklagelserna

Av: 

Jakob Meijer

NÖJE

”American Idol”-profilen Ryan Seacrest anklagas av en tidigare kvinnlig kollega för att bland annat ha greppat henne i skrevet.

Nu försvarar sig programledaren och påstår i sin tur att kvinnan pressat honom på pengar, rapporterar Variety.

Redan i november kom de första anklagelserna mot Ryan Seacrest, 43.Tv-profilens tidigare stylist som jobbade med Seacrest 2007 till 2013 anklagade honom för sexuella trakasserier.

Tv-kanalen E!, där Seacrest i veckan ska leda den årliga Oscarsbevakningen från röda mattan, tillsatte då en oberoende utredning. Och i början av februari kunde de slå fast att det inte fanns några bevis som kunde bekräfta anklagelserna mot programledaren.

”Tryckte sin penis mot kvinnan”

Nu kan Variety avslöja vad anklagelserna mer specifikt handlar om. Sajten har fått tag på det brev som kvinnan och hennes advokat skickade till Seacrest arbetsgivare i november förra året.

Där kan man läsa att Seacrest bland annat vid ett tillfälle ska ha greppat kvinnan i skrevet. Han ska också ha slagit henne på stjärten och vid ett annat tillfälle tryckt sin erigerade penis mot henne, skriver Variety.

Seacrest, som hela tiden nekat till anklagelserna, har nu gått ut med ett offentligt uttalande. Han hänvisar där till den utredning som nyligen avslutats. Programledaren påstår även att kvinnan vid flera tillfällen bett honom om pengar för att hålla tyst.

”Jag vill inte anklaga någon för att inte tala sanning, men i det här fallet har jag inget annat val än att återigen neka till de påståenden som gjorts om mig, och påminna folk om att jag inte gjort något fel, och med det sätter punkt för den här diskussionen”.

Ryan Seacrest är mest känd för att ha lett ”American Idol”, 2002 – 2016. Förra året avslöjades det att programmet återvänder till tv-rutan och då än en gång med Ryan Seacrest som programledare.

ANNONS

Handla festkläder från små till stora storlekar. Upp till 60% rabatt på tusentals varor hos Cellbes här!

Extern länk från Cellbes SE

Handla nu

Publisert:

LÄS VIDARE

Placido Domingo anklagas för sexuella trakasserier

ÄMNEN I ARTIKELN

Ryan Seacrest

American Idol