Victoria Beckham stäms på miljoner

NÖJE

fick utbrott i affär

Före detta kryddflickan Victoria Beckham kan få betala 7,5 miljoner kronor i skadestånd till ägarna av en autografbutik i London. Anledning: Hon trodde att butiken sålde en förfalskad autograf.

Victoria i blåsväder.

Det var i mars i fjol som Victoria Beckham gick förbi affären GT Recollections i London, som säljer autografer. När hon tog en närmare titt på en autograf som påstods vara hennes man David Beckhams, blev hon upprörd - hon trodde att autografen var förfalskad.

Skrämde kunderna

Affärsägarna menar att fru Beckham med sitt oförskämda uppförande skrämt de två affärsbiträden och de tre kunder som befann sig i affären. Dessutom har ryktena och skriverierna efter händelsen lett till att butikens försäljning minskat med en fjärdedel, skriver Ananova.

Tvist

Affärsägarnas advokat, James Price QC, jämför Victoria Beckhams uppträdande med att ”starta en skogsbrand”. De menar att Beckham som superkändis borde förstå vad hennes handlingar kan leda till.

Sångerskans försvarare hävdar å sin sida att en känd person inte kan ställas till ansvar för rykten som orsakas av vad andra skriver.

Om autografen var förfalskad eller inte förtäljer inte historien.

Kenny Stolpe