Bianca Ingrosso om ingreppet: ”Ser ut som en blygdläpp”

Hon har haft komplex för sin överläpp i över tio år.

I säsongspremiären av ”Wahlgrens värld” genomför Bianca Ingrosso en läppförstoring.

– Det bottnar i ett komplex och jag har tänkt på det här i fem år nu, säger hon till Nöjesbladet.

I säsongsstarten av ”Wahlgrens värld” nu på torsdag berättar Bianca Ingrosso, 23, att hon haft komplex för sin överläpp i flera år och bestämmer sig även för att göra ett skönhetsingrepp för att förstora den.

– Jag har ju en ganska solklar bild av hur jag tycker min läpp ser ut. Och jag tycker att den ser ut som en blygdläpp, säger hon i programmet och fortsätter:

– Jag har ju sett andra influencers som gjort sina läppar och de har ju sett bedrövliga ut. Det ser nästan ut som en stor jävla hemorrojd i ansiktet.

Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso

”Är ingen fix idé"

Trots dessa förutsättningar så väljer tv-stjärnan ändå att genomföra skönhetsingreppet och förstora överläppen. Och hon blir väldigt nöjd med resultatet.

– Jag älskar mina läppar, små som stora. Nu blev de i och för sig inte så jättestora för jag ville att de skulle se naturliga ut, säger hon till Nöjesbladet.

Bianca Ingrosso är annars känd för vara en av få riktigt stora influencers som inte har gjort några skönhetsingrepp.

– Det här är ingen fix idé och inget jag gör bara för att jag vill vara snygg. Det bottnar i ett komplex och jag har tänkt på det här i fem år nu. Skulle jag inte trivas så är det inte hela världen. Läpparna går tillbaka så småningom, så jag kommer få tillbaka mina vanliga grymma läppar oavsett, säger hon.

Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren.
Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren.

Pernilla nöjd med sina läppar

Mamma Pernilla Wahlgren, 50, hade blandade känslor inför dotterns skönhetsingrepp.

– Bianca är ju vuxen och får göra vad hon vill. Jag var bara rädd att hon skulle se konstig ut men jag tycker det blev väldigt bra. Man ser nästan inte att hon gjort läpparna, säger hon.

Men att fixa till sina egna läppar vill mamma Pernilla inte göra.

– Nej, jag vill absolut inte göra läpparna. Jag tycker att mina är jättefina som de är, eller jag är nöjd med dem i alla fall, säger hon.

Brorsan Benjamin Ingrosso, 20, är hundra procent positiv när Nöjesbladet träffar honom.

– Jag tycker både syrran och läpparna är jättefina, säger han.

Publisert:

LÄS VIDARE