Bianca Ingrossos hyllning till Benjamin: ”Han är mitt allt”

Av: Mathilde Albinsson

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 4 | Foto: PETER WIXTRÖM
Benjamin och Bianca.

Bianca Ingrosso är precis hemkommen från en familjesemester i Spanien.

I podcasten ”Alice & Bianca” brister hon nästan ut i gråt när hon pratar om sitt starka band till sin bror.

– Jag skulle aldrig klara av livet utan Benjamin, säger hon.

LÄS VIDARE

Bianca Ingrosso, 23, befinner sig i en härlig kärleksbubbla. Hon har tillbringat semestern i Spanien, där hon har ätit god mat på sin pappas restaurang och myst med familjen och pojkvännen Philippe Cohen.

– Jag är så kär! Har du sett senaste bilden jag la ut på Philippe och mig? Han är ju så snygg! , säger hon i podcasten ”Alice & Bianca”, som hon driver tillsammans med vännen Alice Stenlöf.

– När man är så kär att man vill krypa in i personens kropp. Han har varit så kär och gosig tillbaka. Det har varit fantastiskt.

Men det finns ytterligare en ung man i Biancas liv, som också väcker starka känslor hos henne – Benjamin Ingrosso, 20. I podden blir hon lite sentimental när hon pratar om sin lillebror.

”Ingen förstår mitt och Benjamins band”

– Vi lyssnade på en låt som han har skrivit, som är bland de bästa låtarna han har skrivit som är en ballad, och jag bölar ut i gråt över tanken att jag kan förlora honom. Jag bara satt och hulkade. Jag tror ingen förstår mitt och Benjamins band. Skulle jag förlora honom... gud, jag kan typ börja gråta nu... jag skulle dö på direkten! Min själ skulle vara död.

Rösten tjocknar när hon pratar om Benjamins betydelse för henne.

– Jag skulle aldrig klara av livet utan Benjamin, det är helt sjukt. Han är mitt allt, verkligen, säger hon med lite sprucken röst.

Publicerad: