Nöje

Blondinbella: Genus-epidemin sprider sig

Av: 

Joakim Wedholm

NÖJE

Viftar bort massiva kritiken

Genussläggan har vevats flera gånger av Blondinbella den senaste tiden. Senast efter att en skola infört ett tredje omklädningsrum.

Efter massiv en massiv läsarstorm viftar hon bort kritiken.

– Genus-epidemin sprider sig över landet, skriver hon i ett blogginlägg

Efter det kritiserade blogginlägget om Södra latins nya omklädningsrum går Isabella Löwengrip återigen till attack mot genusvetenskapen. I ett blogginlägg döpt ”Jag är så himla stolt” redogör hon för två, enligt henne, ”intressanta” dagar.

– Det som har chockerat mig mest är hur grova vissa kvinnor blir. Jag kan säga såhär, av alla kommentarer på twitter så var det 90 % kvinnor som var värst, som vanligt alltså. Argast är feministkvinnorna och de som förvånar mig är att de skriver ”Du förtjänar all näthat som finns”, skriver hon.

”Genus-epidemi som sprider sig”

Hon menar att genusdebatten beror på vänstervindar i samhället. Att personer hittar på problem i brist på annat att göra och att det många nu fokuserar på är att radera könen i samhället.

– Jag kan inte låta bli att fascineras över det. Men samtidigt bli lite ledsen för majoriteten som faktiskt identifierar sig som man eller kvinna, som plötsligt nu ska bli häxjakt-jagade av genus-epidemin som sprider sig över landet likt zombisarna i Walking Dead, skriver Isabella Löwengrip och fortsätter.

– Jag är en kvinna och jag är förbannat stolt över det

ANNONS

Gör en kreditkoll på dig själv - helt gratis. Få insyn i datan som bankerna bedömer dig med. Se din kreditkoll direkt

Extern länk från MinKreditkoll

Kolla här!

Publisert: