John Cusack

Här dejtar ”Baren”-Meral Hollywood-stjärnan

Av: 

Sara Thun

NÖJE

Skådespelaren John Cusack ska ha fallit pladask för den svenska dokusåpaprofilen.

Dokusåpaprofilen ­Meral Tasbas, 32, är en av huvudpersonerna i höstens mest oväntade romansrykte. Forna ”Baren”-deltagaren paras nu ihop med Hollywoodstjärnan John Cusack, 45.

Meral och John sågs avnjuta en middag tillsammans i Istanbul förra veckan. Enligt sajten Nyheter24.se är ”High fidelity”-skådespelaren helt såld på Meral.

– Han har varit jättekär i Meral och försökt bjuda över henne till USA, men hon har inte velat åka. Så de bestämde att de skulle ses i Istanbul, säger en källa till sajten.

Under Merals och Johns vistelse i Turkiet följde en hord med fotografer minsta steg duon tog. I kanal 5:s ”Breaking news”, som sändes i måndags, berättade Meral att turkiska medier gått i spinn efter nyheten.

– De är givetvis lite stolta över att jag är turkiska. De hajpar upp det som om jag vore lady Diana, sa hon.

”Han är jättetrevlig”

John och Meral träffades för första gången i Argentina i vintras när hon spelade in TV3:s ”101 sätt att åka ur en gameshow”.

– John är jättetrevlig. Verkligen jättetrevlig. Och mycket enkel, sa hon i ”Breaking news”.

När Klick! når Meral svarar hon, via sin presskontakt, att hon och John ”bara är vänner”. Presskontakten menar också att all medial fokus kring Meral i Turkiet är naturlig eftersom hon är turkiska och ”känd sedan tidigare i landet”. Meral var med i turkiska varianten av dokusåpan ”Baren” för några år sedan och satsar nu på en skådespelarkarriär i både Sverige och Turkiet.

ANNONS

Ellos Badkläder! Baddräkter och bikinis med hög midja, shapingeffekt i fina färger till ett bra pris!

Extern länk från Ellos

Shoppa här!

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

John Cusack

Hollywood

Baren

Klick!