”Big Brother”-stjärnan: Jag blev misshandlad i taxi

1 av 5
NÖJE

”Big Brother”-vinnaren Josie Gibson och hennes väninnor misshandlades grovt av mannen de delade taxi med.

När de ville slänga ut honom från bilen blev han vansinnig och gick till attack.

– Min stackars kompis låg medvetslös i baksätet”, skriver stjärnan på sin Instagram.

Josie Gibson, 32, vann brittiska “Big Brother” 2010 och har sedan dess jobbat som reporter och programledare. Nyligen chockade hon sina följare på Instagram när hon la ut bilder på sitt blåslagna ansikte.

”Inget gör mig mer arg och irriterad än en man som tror att att det är acceptabelt och roligt att attackera kvinnor”, skriver Gibson.

Gjorde sexuella närmanden

Hon berättar att hon och hennes väninnor blev attackerade när de åkte taxi. En man som gjorde dem sällskap ska ha gjort sexuella närmanden på en av kvinnorna, vilket fick dem att slänga ut honom från bilen.

”Bara för att vi var snälla nog att ge dig skjuts betyder inte det att du kan försöka göra de sakerna du gjorde mot henne”, skriver Big Brother-stjärnan.

Mannen ska enligt Gibson ha blivit vansinnig och flera gånger slagit väninnan i ansiktet. Därefter gick han på de andra kvinnorna.

”Jag försökte stoppa honom men kunde inte eftersom att han var i baksätet. Då gick han på min andra väninna bakifrån som satt bredvid mig för att vi skrek att han skulle gå ur bilen. Då slog han mig. Min stackars kompis låg medvetslös i baksätet”, berättar Gibson.

Varnar andra kvinnor

Nu hoppas hon att hennes inlägg ska hindra andra från att råka ut för samma sak.

”Jag är så glad att jag har den här plattformen så att jag kan varna andra kvinnor för skitstövlar som honom”, skriver Josie Gibson.

Hollywoodmännen som anklagats i #metoo 00:45
ARTIKELN HANDLAR OM