Nu blir Peppebråket aldrig av

NÖJE

Jaha, då var det klart. Den omskrivna Peppe Eng och hans überkäcka danspartner Malin Watson fick lämna "Let"s dance".

På sätt och vis var det såklart lika bra, eftersom de andra som är kvar verkligen kan dansa, medan Peppe " ja, jag nöjer mig med att påpeka att det faktiskt hänger glansögda snubbar på Sergels torg som skulle göra sig bättre på dansgolvet.

Å andra sidan så är ju programmets skojigaste moment - att se om Peppes ihärdiga fanclub har ringt upp även den här veckans lunchpengar på att tokrösta på honom - borta nu. Jag kommer även att missa den dåliga stämningen mellan Peppe och juryns Tony Irving.

För om jag ska vara ärlig så har jag liksom suttit här hemma och hållit tummarna för att de två ska drabba samman i direktsändning. Det hade varit guld. Men det är ju bara att glömma nu.

Så nu hoppas jag i stället på att Arja får foten nästa fredag. Hon är visserligen juryns nya favorit, men hon känns ju såå himla krystad. Hon försöker hitta på massor av crazy grejer - afroflätor, dödslyft, nakenbilder och Carrie Bradshaw-imitationer - och vara alldeles för ball och poppig.

Jag får bara lust att dra på henne en leopardfläckig blus och ett tjockt lager rött läppstift, locka hennes hår med papiljotter och sätta henne på en buss till tantbukten. Med enkel biljett.

Karolina Fjällborg

ARTIKELN HANDLAR OM