Realitystjärnan om sexskandalen: Produktionens fel

1 av 4
NÖJE

”Bachelor in paradise” ställdes in efter att två deltagare haft sex i en pool.

Nu anklagar den kvinnliga deltagaren Corrine Olympios produktionen för att de aldrig grep in.

– De kunde ha stoppat det här innan det gick för långt, säger en anonym deltagare till People.

Efter bara en vecka valde Warner Bros att stoppa inspelningen av den fjärde säsongen av ”Bachelor in paradise”.

Detta efter att deltagarna Corinne Olympios och DeMario Jackson efter en blöt dejt haft sex i en pool – framför kamerorna.

Enligt Jacksons version var det på Olympios initiativ som paret gick till poolen. Men nu hävdar källor, som står nära den senare, till sajten TMZ att Corinne Olympios var alldeles för full för att komma ihåg något av det som hänt, och att hon aldrig medvetet skulle ha gått med på något eftersom hon har pojkvän.

”Han utnyttjade situationen”

Övriga deltagare ska även ha varit bekymrade för Olympios, som druckit under hela inspelningsdagen, och påpekat för produktionen att hon inte var i ett sådant tillstånd att hon kunde ge sitt samtyckte till sex:et.

– De borde ha sett att hon druckit för mycket och att han (DeMario Jackson) utnyttjade det. De kunde ha stoppat det här innan det gick för långt. Men de bestämde sig för att låta det fortsätta, och kolla vad som hände? Så jag är förbannad på programmet, och det är alla andra också, säger en anonym deltagare till People.

Borde ha skyddat deltagaren

Corinne Olympios vill inte lägga all skuld på DeMario Jackson för det som hände, eftersom han också var berusad, skriver TMZ. Däremot anklagar hon nu produktionen för att inte ha gripit in och skyddat henne. Hon ska även ha anlitat jurister.

Produktionsbolaget Warner Bros har påbörjat en utredning av händelsen. Inspelningen av ”Bachelor in paradise” är tills vidare inställd i väntan på att utredningen ska bli klar.

Sexskandal i "Bachelor"-serie 01:26
ARTIKELN HANDLAR OM