Försökte återskapa Dirty Dancing scenen – Hamnade på sjukhus

1 av 4
NÖJE

Lyftet i Dirty Dancings sista scen har blivit ett av filmhistoriens mest kända.

Efter en utekväll bestämde sig Andy och Sharon Price för att återskapa det, och hamnade på sjukhus.

Då Jennifer Grey hoppade upp i Patrick Swayzes armar i slutscenen av kultfilmen ”Dirty Dancing” fick den dansande duon det att se så enkelt ut. Men lyftet visade sig vara svårare än brittiska paret Andy, 51, och Sharon Price, 52, först trodde.

Efter att ha sett filmen över trettio gånger beslutade sig paret för att försöka återskapa lyftet, något som slutade i ett sjukhusbesök. Paret kolliderade nämligen och föll medvetslösa till marken.

– Jag har alltid älskat Dirty Dancing. Vi var i trädgården till vår lokala pub och mina systerbarn höll på att larva sig och försökte göra lyftet. Så jag tittade på Andy och föreslog att vi skulle göra lyftet till första dansen på vårt bröllop senare i år, förklarar Sharon till The Independent och tillägger:

– Vi försökte genast återskapa den ikoniska scenen, men låt mig säga att det inte riktigt gick enligt plan.

Ringde efter ambulans

Hon förklarar att Andy försökte lyfta henne, men att han slant och att de istället kolliderade.

– Först trodde familjen att vi skämtade, men då vi inte reste oss insåg de att vi verkligen gjort oss illa.

Familjemedlemmarna kontaktade genast sjukhuset och paret fördes med ambulans till Southmead Hospital i Bristol. Sharon berättar att läkarna först skrattade då de erfor hur parets skador uppstått. Lyckligtvis skadades paret inte allvarligt, och idag är det hemma, om dock lite ömma.

Och nog har de lärt sig efter sitt misstag. Något nytt försök att återskapa scenen lär det inte bli, och bröllopets första dans har de beslutat bli ”en långsam sådan”.

ARTIKELN HANDLAR OM