Här visar Elin Härkönen upp nya pojkvännen

Elin Härkönen visar upp si g med nya pojkvännen Anthony på Instagram.
Elin Härkönen visar upp si g med nya pojkvännen Anthony på Instagram.

Elin Härkönen bryr sig inte längre om att hålla sin nya kärlek hemlig.

Nu visar hon upp pojkvännen på Instagram.

”Så tacksam för att DU kom in i mitt liv”, skriver hon.

I veckan bekräftade Elin Härkönen, 27, att hon hittat kärleken på nytt. Nu visar hon för första gången upp pojkvännen på Instagram – den professionella boxaren Anthony Yigit, 29.

”Han som snabbt blev min bästa vän, han som fanns vid min sida när jag behövde det som mest, han som får mig att känna mig speciell, värdefull, fin och älskad. På ett sätt jag aldrig tidigare fått uppleva. Så tacksam att DU kom in i mitt liv”, skriver hon under inlägget.

”Min skyddsmur var nerslagen”

Tidigare har Elin Härkönen pratat om den tuffa tiden efter uppbrottet med ex-pojkvännen Paolo Roberto, 52. Nu skriver hon på Instagram att hon länge intalade sig själv att hon aldrig skulle våga släppa in någon på djupet igen. Men när hon började ty sig till Anthony Yigit, som då bara var en vän, kunde hon snart inte förneka att det fanns något mellan dem.

”Min skyddsmur var nerslagen och där stod han på andra sidan med öppna armar”, skriver hon.

Även pojkvännen visar upp lyckan på Instagram.

”Jag ser väldigt mycket fram emot det som blivit ’vi’ och att se det vi skapat tillsammans växa och bli något alldeles fantastsikt. Det tvekar jag inte på att det kommer bli, för DU är fantastik”, skriver han.


Rockbjörnen
Publisert:

LÄS VIDARE