Vinn superexklusivt Marcus & Martinus-paket

avOlle Kvarnsmyr

NÖJE

Succétvillingarnas segertåg fortsätter i år med full fart. Bröderna är aktuella med konserter i Stockholm, Göteborg och Malmö och filmen ”Tillsammans mot drömmen”. På Nöjesbladet kan du nu tävla om ett riktigt exklusivt Markus & Martinus-paket

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD - VINNARNA UNDERRÄTTADE

De 14-åriga tvillingbröderna Marcus och Martinus slog igenom 2012, då de vann den norska motsvarigheten till Lilla Melodifestivalen. När duon spelade på Gröna Lund och Liseberg förra sommaren tvingades nöjesparkerna stänga grindarna tidigare på grund av publiktrycket.

Konsertfilm och spelningar i Sverige

I vinter är duon aktuell med spelningar I Stockholm på Globen den 11 februari, på Scandinavium i Göteborg den 10 mars och på Malmö Arena den 12:e mars. Marcus och Martinus är även aktuella med filmen ”Tillsammans mot drömmen”, premiär den 20:e januari.

Tävla om superpaketet

För alla fans av Marcus och Martinus kan du på Nöjesbladet tävla om ett riktigt exklusivt paket. Vinn konsertbiljetter för dig och dina vänner, biobiljetter till filmen och mycket mer.

För att tävla om paketet svarar du på frågan: Vilket är ditt finaste Marcus & Martinus-minne? Roligaste, intressantaste eller finaste svaren vinner paketet.

Svaret skriver du på vår Facebooksida här.

Tävlingen pågår till den 20:e januari kl 12:00. Vinnarna underrättas via Facebook. Har du inte Facebook går det bra att använda en väns Facebook.

FÅR VI INTE SVAR AV DIG INOM EN VECKA VÄLJS NY VINNARE

ARTIKELN HANDLAR OM