TV4

Bianca Ingrosso till ”Talang”-juryn

Ersätter Kakan Hermansson i TV4:s program

Av: 

Torbjörn Ek

NÖJE

Bianca Ingrosso tar plats i ”Talang”-juryn.

Hon ersätter Kakan Hermansson och tar plats intill Alexander Bard David Batra och LaGaylia Frazier i den kommande säsongen.

– Jag söker nån som kommer in och gör en riktig show så att jag antingen vill dansa, vill skrika eller vill börja gråt, säger hon i en video på TV4:s instagram.

TV4 planerar för en ny säsong av talangsåpan med just namnet ”Talang”. Och nu är det klart att Bianca Ingrosso, 22, tar plats i juryn som ska söka efter nya begåvningar i Sverige.

– Jag är nya jurymedlemmen i ”Talang” och det här programmet är typ det roligaste programmet ever, för du kan komma hit och söka i princip med vad som helst. Jag säker nån som kommer in och gör en riktig show så att jag antingen vill dansa, vill skrika eller vill börja gråta, säger hon i en video på TV4:s instagram.

TV4 sände ”Talang” senast i våras, då med Alexander Bard, 56, David Batra, 44, Kakan Hermansson, 36, och LaGaylia Frazier, 56, i juryn.

Ersätter Kakan

Nu meddelar TV4 i ett pressmeddelande att Bianca Ingrosso ersätter Kakan Hermansson i juryn nästa säsong. Bard, Batra och Frazier återvänder däremot till sitt juryuppdrag i ”Talang”.

– Bianca Ingrosso är en fantastiskt härlig, begåvad och sprudlande person och vi är superglada över att hon vill vara en del av vår fantastiska ”Talang”-familj. Jag är helt övertygad om att hon och de andra i juryn kommer att bjuda på en show utöver det vanliga och att det kommer att bli ett lekfullt, överraskande och underhållande program när Talang nu går in i sin andra säsong, säger Lotta Andersson, exekutiv producent på TV4 i ett pressmeddelande.

Tidigare sänts i TV3

Men att kalla det för ”en andra säsong” är en sanning med modifikation. TV4 sände såpan även mellan 2007 och 2011. Därefter gjorde ”Talang” en avstickare till konkurrentkanalen TV3 innan talangjakten hittade tillbaka till TV4 i våras.

– Talang för mig är någon som verkligen brinner och har passion för det de gör, så att det verkligen syns på scenen att de älskar det här! Man ska kunna se det i ögonen, i kroppsuttryck ja i allt, säger Bianca Ingrosso i pressmeddelandet.

Bianca Ingrosso har tidigare synts i TV4 när hon tävlade i ”Let’s dance” 2016. Annars syns hon mest i konkurrentkanalen Kanal 5 och realityserien ”Wahlgrens värld” som följer hennes familj inklusive mamma Pernilla Wahlgren, 49, och lillebror Benjamin Ingrosso, 20.

ANNONS EXTERN LÄNK

Shoppa sommarens trender hos Gina Tricot - handla här.

Gina Tricot

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

TV4

Talang (tv-program)

Pernilla Wahlgren

Benjamin Ingrosso

Alexander Bard

David Batra

Let’s dance