Efter ”Bachelorette”: Julia Franzén sätter högsta betyg på kärlekslivet

Julia Franzén sätter full pott på kärlekslivet efter medverkan i ”Bachelorette”
Julia Franzén sätter full pott på kärlekslivet efter medverkan i ”Bachelorette”

Som egenföretagare, influencer och årets ”Bachelorette” är Julia Franzéns, 31, karriär i blomning.

Men det hon ger högst betyg är det hemliga kärlekslivet och framtidplanerna.

– Nu är det dags för nästa fas i livet, att skaffa familj, säger hon.

Här är Julia Franzéns plusbetyg på...

...hälsan Betyg: 3 av 5 plusBetyg: 3 av 5 plus

– Jag är inte i mitt livs bästa form. Det är sommar och man är i semester-mood. Men jag mår väldigt bra psykiskt!

...karriären Betyg: 4 av 5 plusBetyg: 4 av 5 plus

– Det går bra nu! Hahaha. Jag har min livscoaching- och pt-verksamhet och är influencer, så det är mina inkomster. Och tv nu då. Det som är bra med ”Bachelorette” är att man är aktuell hela året, så det är bra för mitt varumärke. Men också att det är en enorm efterfrågan på pt-klienter.

Men det är inte en femma?
– Nja... jag är ju inte klar än! Men det blir man kanske aldrig.

...ekonomin Betyg: 4 av 5 plusBetyg: 4 av 5 plus

– Det går bra men jag är inte nöjd. Men gör man det man tycker är roligt så kommer pengarna, det tror jag verkligen stenhårt på. Och att ta hjälp! En assistent är verkligen en investering. Jag anlitade min assistent i februari och det kostar såklart, men gud vad jag tjänar på det för att hon drar in bättre samarbeten.

...det sociala livet Betyg: 1 av 5 plusBetyg: 1 av 5 plus

– Efter ”Bachelorette” har jag känt att jag bara vill vila min hjärna. Det var 60 personer i produktionen nere på Rhodos och jag var ju huvudpersonen. Var jag lite trött en dag så var det ”Oj! Julia är trött! Vad kan vi göra? Vill du ha mat? Har du sovit tillräckligt?”. Jag har varit på extremt många dejter och det sista jag vill är att socialisera mig.

Så det är en etta, men du är ganska nöjd med den ettan?

–Ja! Den är lite tragisk när det är så varmt ute, men jag har ingen ångest över att jag är osocial nu. Fy vad jag varit social.

Julia Franzén.
Julia Franzén.

...hemmet Betyg: 4 av 5 plusBetyg: 4 av 5 plus

– Nu bor jag på ett hotell i Stockholm och det är härligt. Innan ”Bachelorette” bodde jag i Marbella och då tänkte jag, ”vad som kommer hända på ’Bachelorette’ avgör var i världen jag hamnar sedan”. Nu är jag ju där. Jag får inte säga någonting, men jag kommer pendla lite mellan Stockholm och Marbella nu. Så boendet är kaos, men samtidigt är det skönt att bo på hotell.

Hur länge kommer du ha det så?

– Jag kan avslöja mitt kärleksliv till jul tror jag, och då kommer jag kunna flytta ihop med en eventuell kille. För om jag träffat någon nu så kan jag inte flytta ihop med honom än.

...kärlekslivet Betyg: 5 av 5 plusBetyg: 5 av 5 plus

– Hahaha. Där kan jag inte svara så mycket mer.

Jag förstår det, men är du lycklig?

– Jag är väldigt lycklig i mitt kärleksliv. Det är jag.

...framtidsplanerna Betyg: 5 av 5 plusBetyg: 5 av 5 plus

– Jag har bra framtidsplaner, jag vet vad jag vill och det ser ljust ut. Nu är det dags för nästa fas i livet: skaffa familj, barn, en fast punkt, ett hus, och att utveckla mitt företag ännu mer. I framtiden vill jag starta ett hälsocenter för psykisk och fysisk hälsa, att man går in som ett vrak och kommer ut som en ny människa. Det tycker jag behövs, för man pratar så mycket om psykisk ohälsa nu men nästa steg är att göra något åt det. Det är min passion som jag brinner för.

Familjeplanerna, har de kommit efter ”Bachelorette”?

– Det är inget jag kommit på nu efteråt utan något jag varit redo för i två år. Jag är 31 nu så jag tror att det är den biologisk klockan som talar till en. Man känner att det räcker, nu är det dags för något annat.


Rockbjörnen
Publisert:

LÄS VIDARE