Efter näthatet: nu kärleksbombas Bianca Ingrosso

Näthatet har fått Bianca Ingrosso är bryta ihop i tårar.

Nu kärleksbombas hon av andra kändisar på Instagram.

”Jag går och lägger mig med lyckliga tårar”, skriver hon under fredagskvällen på Instagram.

Under fredagen delade influencern och tv-profilen Bianca Ingrosso, 26, en känslosam text och video på sin Instagram, där hon skrev att hon inte orkar få mer hat på sociala medier.

”Kan ni snälla sluta tagga mig i era storys där ni skriver vidriga meningar om mig. Och om det är mina tårar som krävs för att det ska ta slut så...”.

Hennes ärliga inlägg har väckt reaktioner på flera håll. Bland annat uppmärksammades det i fredagens program av ”Talang” i TV4, där Bianca Ingrosso medverkar som en av fyra jurymedlemmar.

Under fredagskvällen lade hon ut en ny text på Instagram.

”Denna dag kommer jag minnas för resten av mitt liv. Det är många dagar som jag försöker möta lilla Bianca och ge henne en stor och varm kram. Idag plockade NI ALLA upp lilla Bianca och gav henne världens största kram och värmde hela hennes hjärta”, skriver hon på sin story.

Bianca Ingrosso under fredagens ”Talang”
Bianca Ingrosso under fredagens ”Talang”

”Lägger mig med lyckliga tårar”

Hon skriver att hon uppskattar stödet hon fått.

”Jag är oändligt och ödmjukast tacksam för varenda en av er som skrivit till mig idag. Det är absolut ingenting jag någonsin har tagit eller kommer ta för givet. Kärlek. Fan vad fint, enkelt och samtidigt alldeles magiskt och mäktigt det är.”

Hon avslutar med att skriva att hon hennes mående blivit bättre.

”Jag går och lägger mig med lyckliga tårar och en magisk känsla inom mig som jag inte kan försöka beskriva”.

Stöttas av många

Bianca Ingrosso har mer än 1,2 miljoner följare på Instagram. Efter att hon delat sitt första inlägg på Instagram om att näthatet bryter ner henne, var det många som reagerade.

Bland annat hennes ex-pojkvän Phillipe Cohen, 26, röt ifrån på Instagram. I en text på sin story skrev han att nättrollen och hatarna skulle ”sluta va så jävla elaka” mot Bianca Ingrosso.

Retorikexperten och författaren Elaine Eksvärd, 39, har skrivit en text på Instagram där hon försvarar Bianca Ingrosso. Texten har delats av flera kändisar.

”Det verkar som att folk tror att ju större man är desto större motståndskraft har man mot hat. Att Bianca Ingrosso måste visa att hon bryter ihop för att få en paus från hatet är ju inte klokt. Hon kanske har 1.2 miljoner följare men också bara ett hjärta och hur mycket hat ska ett hjärta behöva ta. Inget tycker jag”, skriver Elaine Eksvärd.

Publisert:

LÄS VIDARE