Tv-profil på semester – bara 100 meter från dödsskjutning i Mexiko

1 av 5
NÖJE

Johanna Björk är en av deltagarna i TV3:s nya satsning ”Händig man sökes”.

För tillfället är hon på semester i Mexiko, där hon bor på ett hotell bara 100 meter från den klubb där nattens dödsskjutning ägde rum.

– Det händer liksom inte sånt här, säger hon till Nöjesbladet.

Johanna Björk, 37, är på semester i Playa del Carmen. Efter nattens dödsskjutning, på den kända nattklubben Blue Parrot, har hon och hennes väninna valt att stanna på hotellet som är beläget endast 100 meter från platsen.
– Vi tycker att det känns säkrast att stanna på hotellet i dag. Insatsstyrkan är på väg och de har spärrat av stranden och själva gatan där det hände. Jag har varit där och tagit lite foton innan i dag, men nu kommer vi inte dit längre, säger Johanna Björk till Nöjesbladet.

Telefonen nerringd

Hon och väninnan hörde ingenting av skottlossningen, eftersom de valde att ta en tidig kväll och i stället gå hem och sova på hotellet.
– Jag vaknade i morse av att min telefon var helt nerringd av oroliga anhöriga hemifrån, säger hon till Nöjesbladet.
Johanna Björk berättar att lokalbefolkningen är bestörta över det som har hänt, men att hon och väninnan känner sig säkra och inte har några planer på att åka hem.
– Jag har fullt förtroende för mexikanerna och insatsstyrkan, så vi kommer nog att vara säkra här. Jag är inte ett dugg orolig, säger hon till Nöjesbladet.

Minst fem människor dödades och nio skadades i skottlossningen.