Tara Reid slår tillbaka efter flygbråket – skyller på hunden

Skådisstjärnans valp spelade huvudrollen

NÖJE

Tara Reid slängdes av flyget efter att hon hamnat i bråk med personalen.

Nu ger Reid sin version av händelsen, rapporterar TMZ.

Anledningen till bråket: Skådisens hundvalp.

Strax innan avfärd ska Tara Reid, 42, börjat bråka med besättningen på ett flygplan som skulle åka från Los Angeles till New York. Grälet urartade snart, vilket slutade med att en ilsken och upprörd Reid slängdes av.

Enligt vitten ska anledningen ha varit att hon var missnöjd med den plats hon tilldelats och att hon inte fått någon kudde.

Men nu ger ”American pie”-stjärnan en annan version av bråket.

Reid: Valpen är ett emotionellt stöd

I onsdags kom hon med ett uttalande där hon skriver att hon köpt en biljett som tillät henne att ha sin tre månader gamla valp i knäet.

Men flygpersonalen vägrade. I stället erbjöd de henne att ha hunden i lastrummet eller bagageutrymmet ovanför hennes plats.

1 av 2 | Foto: @ParisaMichelle / Splash
Tara Reid.

Hon menar vidare att hunden är ett viktigt emotionellt stöd för henne och därför vägrade. Enligt uppgift ska Reid ha varit den bidragande orsaken till tumultet, men skådespelaren påstår att hon lugnt gick av planet.

Flygjätten: Stämmer inte

Flygbolaget Delta står dock fast vid det som tidigare sagts.

Till TMZ säger representanter för Delta att det aldrig varit frågan om att placera hunden i bagageutrymmet, utan det gällde i det här fallet hundväskan. Personalen ska lugnt ha sagt att Reid kunde ha hunden i sitt knä eller framför sig.

De vidhåller att Tara Reid, både enligt personal och andra resenärer, ska ha varit både bråkig och utåtagerande.

ARTIKELN HANDLAR OM

Tara Reid

Husdjur