Hannah Graaf skiljer sig

Av: Lilian Andersson

Publicerad:
Uppdaterad:

Hannah Graaf Karyd, 40, och maken Peter Karyd, 43, skiljer sig.

En gemensam skilsmässoansökan kom in till tingsrätten i fredags.

Paret har varit gifta i tio år.

Bloggaren Hannah Graaf Karyd lämnade Sverige för Spanien och Marbella vid årsskiftet för att starta ett nytt liv som fastighetsmäklare med sin familj.

Tio månader efter utlandsflytten väljer hon och maken Peter Karyd att bryta upp. I fredags inkom en gemensam skilsmässoansökan till Attunda tingsrätt.

Paret har två biologiska barn ihop och ska redan bo på olika håll.

Gifte sig 2008

Enligt skilsmässoansökan är Hannah Graaf Karyd bosatt i Kungsängen och Peter Karyd i Båstad och makarna har i ansökan begärt en omedelbar bodelning.

Paret gifte sig 2008 i en liten kyrka i Vellinge i Skåne. Hannah Graaf har beskrivit bröllopet som ”magiskt” och ”precis vad de hade hoppats på” på sin blogg.

1 av 2 | Foto: Karin T örnblom / AFTONBLADET /
Peter Karyd och Hannah Graaf.

Flyttade till Spanien

Vid årsskiftet tog familjen det spontana beslutet att flytta till Marbella.

– Vi har semestrat mycket i Marbella de senaste tolv åren, men att flytta hit var inte alls planerat, berättade Hanna Graaf för tidningen Amelia i augusti.

Skrev äktenskapsförord

Förra hösten innan Spanienflytten skrev makarna ett äktenskapsförord där Peter Karyd vill ha samtliga aktier i sitt bolag Wioliv Invest AB som enskild egendom samt fastigheten i Spanien som han äger till 100 procent. Framtida egendom, arv eller gåva, ska också vara enskild egendom.

Hannah Graf har sin 50-procentiga andel från husförsäljningen i Sigtuna som enskild egendom, samtliga av hennes aktier i makens bolag samt framtida egendom som arv eller gåva.

Övrig egendom ska vara giftorättsgods.

Nöjesbladet har sökt Hannah Graaf och Peter Karyd, som inte vill kommentera skilsmässan.

Publicerad:

LÄS VIDARE