Jag har blivit fast i "Top model"

NÖJE

Nöjesliv i veckan med Jonna Sima

MÅNDAG

Babyshambles

Minneslapp: måste köpa biljett till Babyshambles som spelar i Stockholm den 18 november och i Göteborg dagen därpå. Och kommer de inte nöjer jag mig med deras "Fuck forever" - årets rocksingel!

TISDAG

Timbuktu på tv

"Desperate housewifes" har gått och blivit ruggigt tråkigt. Se i-stället Timbuktu & Damns konsert på SVT 2, 21.30 i kväll. Ifall du varit dum nog och missat den upplevelsen live.

ONSDAG

Robyn eller Zlatan

Beslutsångest. Jag har redan köpt biljett till Sverige-Island på Råsunda. Får se om jag hinner till Robyns turnépremiär på Nalen på kvällen. Måste komma ihåg att spela in Ricky Gervais (The Office) nya serie "Extras" som har premiär i kväll (SVT 1, 21.05).

TORSDAG

Nina är så vacker

I går släpptes Cardigans "The Cardigans Super Extra Gravity". Den stora frågan är: Hur lyckas Nina Persson med att bara bli vackrare och snyggare?

FREDAG

Bara stort och fett

SVT 1 visar i kväll (21.30) filmen "Mitt stora feta grekiska bröllop" som av någon anledning blev väldigt populär. Jag förstod aldrig varför.

LÖRDAG

Top model

Jag har blivit fast i "Top model". I stället för en onsdagsrepris får vi i kväll nöja oss med ett specialprogram om Janice Dickinson från amerikanska Top model. TV 3, 17.10.

SÖNDAG

Nyfiken på Grimm

Söndag är lika med biodag. Jag är nyfiken på Terry Gilliams "Bröderna Grimm" som hade premiär i fredags.

Jonna Sima