”Välregisserat när Aniston hånglade”

NÖJE

DiCaprios nya image – en bluff?

Leonardo DiCaprio kan ha svarat för vår tids största imageförändring i Hollywood.

Kommer någon ihåg att han bara för några år sedan älskade att dra runt på Los Angeles klubbar och omge sig med strippor? Det enda han i dag går hand i hand med är välgörenhetsgalor och aktade regissörer. Men en av dem som nyligen sprungit på honom i Hollywoods nattliv hävdar att skenet bedrar.

- Leo är Leo. Ränderna går aldrig ur.

Kärlekskrisen är inte över

Ta inte Nicolette Sheridans taleskvinna på orden när hon hävdar att allt är bra mellan skådespelerskan i "Desperate housewives" och svenske Nicklas Söderblom. Om inget mirakulöst inträffar snart rinner förhållandet med stor sannolikhet ut i sanden.

Välregisserat när Aniston hånglade

Det är ingen slump att världen sett Jennifer Aniston kyssa Vince Vaughn. Tvärtom. Bilderna där paret hånglar på balkongen i Chicago var som en tagning av en petig regissör. Gång på gång under 24 timmar - flera gånger i fullt dagsljus - bytte de saliv medan fotograferna dokumenterade varje läpprörelse.

Lindsay Lohan dränkte sorgerna

Lindsay Lohan vet hur man kommer över en bilkrasch. 24 timmar efter att hennes Mercedes-cabb för 1,4 miljoner blev till skrot dränkte hon sorgen på Chateau Marmont i Hollywood. Ögonvittnen uppger att skådespelerskan, som inte har åldern inne för att få köpa sprit, smygdrack av kompisarna.

Magnus Sundholm

ARTIKELN HANDLAR OM