Har Harry hittat sin prinsessa?

NÖJE

Hon är långbent modell, blondin — och en kopia av exet. Nu undrar britterna: har prins Harry hittat kärleken på riktigt i nya flamman Cressida Bonas?

1 av 4 | Foto: Det här är Harrys nya flamma: Den 23-åriga Burberry-modellen och aspirerande aktrisen Cressida Bonas är dotter till affärsmannen Jeffrey Bonas som är välkänd i brittiska societetskretsar och Lady Mary-Gaye, en före detta 60-talsmodell som har fem barn från tre av sina fyra äktenskap.

Sedan det tog slut med mångåriga flickvännen Chelsy Davy, 26, i fjol har prins Harry knappast behövt sitta ensam hemma på sin kammare. Den 27-årige ungkarlsprillen har glatt sonderat dejtingterrängen som frekvent besökare på Londons mest exklusiva nattklubbar och kopplats ihop med såväl underklädesmodellen Florence Brudenell-Bruce, 26, som poppinglan Mollie King, 25.

Nu har ännu en blondin gjort entré. Efter premiären av den senaste ”Batman”-rullen festade Harry ända fram till morgonkvisten tillsammans med societetstjejen och Burberry-modellen Cressida Bonas, 23. Paret ska enligt brittisk press ha hånglat öppet under besöket på Le Salon i Mayfair i centrala London. Utanför väntade dock fotografer och de lämnade nattklubben separat.

Med under kvällen var även Harrys kusin prinsessan Eugenie, 22, och hennes pojkvän som ska ha ordnat dubbeldejten. Frågan är bara vad Harrys svägerska Kate tycker. Cressida är nämligen halvsyster med modellen Isabella ”Bella” Anstruther-Gough-Calthorpe, 32, som ska ha fångat prins Williams fulla uppmärksamhet under en fest 2005. Wills intresse ska ha varit så stort att Kate rasande stormat ut från tillställningen, enligt uppgifter till Daily mail.

Cressida kan dessutom komma att ge Kates lillsyrra Pippa en match när det kommer till rubrikskapande utsvävningar. Vänner beskriver henne som ”känd för att vara en rolig partytjej”.

– Hon är en extremt rolig tjej men hon är ganska vild också och skulle få en mardröm om hon dejtade Harry, säger en vän i tidningen The Mirror.

Kanske har Harry som öppet berättat om sin längtan efter att träffa den rätta nu hittat sin drömsessa. Att Cressida har skrattat bort romansryktena kan vara en uttänkt strategi.

– Harry gillar diskreta tjejer och Mollie verkar uppskatta publiciteten lite för mycket, sa en källa till Daily mail när prinsen ryktades dejta ”The Saturdays”-stjärnan Mollie King.

Tjejer som bara vill sola sig i den kungliga glansen brukar inte bli långvariga i prinsens sällskap – och det vet Cressida.

– Harry vill definitivt att det ska bli en romans och har uppvaktat henne. Men hon spelar svårfångad, säger en källa till The Mirror.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!