Klick!

Nicola: ”Jag vill ha tillbaka mitt namn”

Av: 

Johanna Karlsson

NÖJE

Ex-maken i ännu ett utspel: ’Min mamma vill inte heller att hon ska ha det’

När Charlotte Perrelli, 37, gick ut med att hon träffat en ny man, den gifta företags-vdn Anders Jensen, 34, var exmaken Nicola Perrelli, 43, bland de första att kommentera den färska relationen.

– Det är för jävligt tycker jag, sa Nicola till Nöjesbladet.

Nu har exmaken något nytt att vara upprörd över – han vill ha tillbaka sitt efternamn. När Nicola och Charlotte gifte sig 2003 valde paret, på grund av ett infekterat familjebråk, att ge upp sina dåvarande efternamn Ingrosso och Nilsson och i stället använda sig av Nicolas mammas flicknamn – Perrelli.

Tre år efter skilsmässan tycker Nicola att Charlotte ska byta namn.

– Nu är vi skilda och jag vill ha tillbaka mitt namn, punkt slut. Jag är inte svensk, jag är italienare och så här funkar det i Italien. Du behöver inte hedra mig genom att behålla mitt namn. Ta bort det bara, punkt slut, säger Nicola till Klick!

Enligt honom vägrar Charlotte lämna i från sig namnet på grund av att ”hon ser det som sitt artistnamn och varumärke”. Något som exmaken inte förstår.

– Min mamma vill inte heller att hon ska ha det, det är hennes flicknamn så jag tycker att hon har sista ordet. Charlotte har ingen anknytning alls till min släkt i Italien. Hon har aldrig träffat min morfar som heter Perrelli.

När Klick! frågar Charlotte om hon vill kommentera Nicolas nya utspel blir svaret kort.

– Nej tack, svarar hon.

ANNONS EXTERN LÄNK

Julklappstips! Zlatans nya bok "Adrenalina" släpps snart – förbeställ här!

Sportbladet Shop

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Klick!

Charlotte Perrelli