Klick!

Noomi Rapace: – Jag älskar Ola fortfarande

Av: 

Petra Weiss

NÖJE

Noomi Rapace berättar om sitt stormiga liv med ex-maken.

– Vi är fortfarande nära och jag älskar honom. Men vi är båda ganska intensiva och det kan bli rätt explosivt, säger hon till The Telegraph Magazine.

Noomi Rapace, 32, älskar fortfarande exmaken Ola ­Rapce, 41.

Det avslöjar hon i en stor intervju med tidningen The Telegraph Magazine.

– Vi är fortfarande nära och jag älskar honom. Men vi är båda ganska intensiva och det kan bli rätt explosivt. Vi bråkade en hel del och det kändes som om det var bäst att ändra på saker och ting. Så det gjorde vi. Och vi är båda lyckligare i dag, säger Rapace till tidningen.

”Alla sa att jag var galen”

Paret separerade i september 2010 och har nioåriga sonen Lev tillsammans.

Enligt rykten avslutades relationen i osämja, något som hon förnekar i intervjun.

– Svensk press var väldigt fula och skrev mycket som inte var sant. Det var inte krig mellan oss, säger Rapace som gifte sig med Ola när hon bara var 20 år gammal, bara tre månader efter deras första date. Två år senare var hon gravid.

– Alla sa att jag var galen som gifte mig så ung och galen som skaffade barn. Men jag såg det aldrig så. Jag tänkte, nu vet jag ju hur det är att vara gravid och hur det är att vara mamma. Som en skådespelare visste jag att jag kunde ha nytta av den erfarenheten, säger Rapace till The Telegraph Magazine.

Förra helgen gjorde hon succé när Ridley Scotts nya film ”Prometheus” hade premiär. Rapace har en av huvudsrollerna som arkeologen Elizabeth Shaw.

ANNONS EXTERN LÄNK

Dela julkänslan och låt julen blomma – skicka ett blombud med Interflora här!

Interflora

BILDEXTRA: Svenska kändisar som separerat

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Klick!