Bonde-Johan har blivit sambo

Av: Sara Thun

Publicerad:
Uppdaterad:
I ”Bonde söker fru”  2010 valde Johan att dejta Amanda Skoglund. Men den romansen tog slut strax efter att tv-kamerorna slocknat. Nu är det bara Elin som gäller!
Foto: BJÖRN LINDGREN
I ”Bonde söker fru” 2010 valde Johan att dejta Amanda Skoglund. Men den romansen tog slut strax efter att tv-kamerorna slocknat. Nu är det bara Elin som gäller!
Johan säger till Klick! att han och nyblivna sambon Elin är väldigt nykära.
Foto: PRIVAT
Johan säger till Klick! att han och nyblivna sambon Elin är väldigt nykära.

Nu är det slut på pendlandet. Grisbonden Johan Ivarsson, 26, har fått sällskap på gården i Billinge. Av flickvännen Elin Borg, 23.

– Det känns verkligen jättebra. Nu är det inte så ensamt här ute längre, säger Johan till Klick!

Mejlade på Facebook

Romansen mellan bonden och sjuksköterskestudenten tog avstamp för drygt ett år sedan. Elin skickade ett mejl till Johan på

Facebook efter att hon sett honom i tv-programmet ”Bonde söker fru” 2010. Och efter flera månader­ av farande mellan Elins hem i Jön­köping och Johans gård i Skåne är nu äntligen den två och en halv timmes bilresan ett minne blott.

– Det känns jäkligt bra att bli sambos och slippa distansförhåll­andet. Jäkligt skönt att få ha det så här. Hon har fått jobb i Landskrona så allt är jätteskönt – jobb, fa­m­­­­­­­­­ilj och allting. Jättehärligt är det!

Sugen på familj

Johan ser fram emot sin första jul tillsammans med Elin. Och då hans bror precis har fått en liten knodd har tankarna på att bilda en egen familj även börjat spinna i Johans huvud.

– Klart man har snackat om det. Vi ligger lite lågt ett tag nu, men man vet ju aldrig vad som händer, säger Johan till Klick!

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN