Nöje

”Han går runt där och pillar lite på tjejerna”

Av: 

Christian Ploog

NÖJE

’Fråga Olle’-Malin om sitt möte med porrstjärnan Ron Jeremy

På sin egen swingersklubb är han kungen – av sunkighet.

Ändå kastar sig tjejerna efter Ron Jeremy.

– Det är som en jävla låtsasvärld, säger Malin Gramer, programledare för ”Fråga Olle-dokumentären”.

PRESTIGESEXMalin Gramer tror att det ligger mycket prestige i att ha sex med porrstjärnan Ron Jeremy. Men hon är själv inte så sugen. ”Om jag hade sprungit på sådana klubbar hade jag nog hållit mig väldigt långt borta från honom”, säger hon.
PRESTIGESEXMalin Gramer tror att det ligger mycket prestige i att ha sex med porrstjärnan Ron Jeremy. Men hon är själv inte så sugen. ”Om jag hade sprungit på sådana klubbar hade jag nog hållit mig väldigt långt borta från honom”, säger hon.

I kväll startar en ny säsong av ”Fråga Olle-dokumentären”.

Och det blir sunkigt direkt när porrfilmslegendaren Ron Jeremy, 59, välkomnar det svenska filmteamet till sin swingersklubb.

– Han gick runt i sunkiga foppatofflor, äckliga mjukisbyxor och en solkig t-shirt. Han hade samma kläder på sig som när jag träffade honom förra gången, säger programledaren Malin Gramer, 34.

”Var som ett barn”

Innan kamerorna slås på tvingar Rons klubbkompanjon Paul Smith honom att byta kläder – till slips och kavaj.

– Men han var som ett barn: ”Nej, jag orkar inte. Måste jag?”. Det är inget modelejon vi har att göra med.

Men sunkigheten verkar fungera för Ron Jeremy. På klubben är han kung bland tjejerna.

– Det är ju hans grej att vara lite smutsig och grisig. Han går runt där, moffar på buffén och pillar lite på tjejerna. Det är som en jävla låtsasvärld, säger Malin Gramer.

”Kan gå fel”

Hon tror att det ligger prestige i att ligga med Ron Jeremy, även om hon själv aldrig skulle göra det.

– Om jag hade sprungit på sådana klubbar hade jag nog hållit mig väldigt långt borta från honom.

Skulle du kunna tänka dig att gå på swingersklubb privat?

– Varför inte? Men jag tror att man måste var väldigt säker i sitt förhållande i sådana fall. Annars kan det gå väldigt fel.

Det här är Malin

Namn: Malin Gramer. Ålder: 34. Familj: Son, kille. Bor: Södermalm, Stockholm. Yrke: Programledare. Aktuell: Med en ny säsong av ”Fråga Olle-dokumentären”. Inkomst: 346 900 (2011).

Det här är Ron Jeremy

Legendarisk porrskådespelare som gjort över 1 750 porr­filmer. Han påstår sig ha haft sex med cirka 10 000 kvinnor. 2003 medverkade han i Filip och Fredriks program ”High Chaparall”. 2007 släppte han självbiografin ”Hårdaste mannen i showbiz”. Ron Jeremy säger sig ha ett 25 cm långt könsorgan, och har även förmågan att utföra oralsex på sig själv.

Malin om nya inslag i ”Fråga Olle-dokumentären”

Bastuklubb: Bögswinging har vi inte visat förut.

Fart fetish: Vi besöker ett par som gör videor av att tjejen pruttar ut små gubbar från rumpan. Väldigt märkligt, men väldigt roligt.

Kittlingsfetisch: Egentligen är det någon form av tortyr. Man binds fast på ett bord och så blir man kittlad. Jag är väldigt kittlig, men gick ändå med på att bli uppspänd på det där bordet.

Science-fiction-porr: Du hör ju själv, det är fantastiskt. Aliens som har sex med människor och andra rymdvarelser, haha. Åh, jag älskar mitt jobb.

ANNONS

Muminmuggen ABC finns nu äntligen i lager! Du beställer den hos Cervera.

Extern länk från Cervera

Köp här!

Publisert: