Tjejernas ilska mot bachelorn: ”Får mig känna mig fet och ful”

Bachelorn får det hett om öronen när tjejerna ställer honom mot väggen i programmet ”Bachelor - Agneta och tjejerna avslöjar allt”.

Någon som var riktigt arg var Susanne Querio Lagerberg.

– Du är den första killen någonsin som fått mig att känna mig både fet och ful, säger hon till Niclas.

Det är finalvecka i ”Bachelor” och det innebär också att det är dags för tjejerna att ställa bachelorn Niclas Lij, 32, mot väggen. Förutom kritik om att han borde varit ärligare mot tjejerna och att han favoriserade vissa, fick han också en rejäl känga av Susanne Querio Lagerberg, 29.

– Du är den första killen någonsin som fått mig att känna mig både fet och ful, säger hon till Niclas i programmet ”Bachelor - Agneta och tjejerna avslöjar allt”.

Chockar tjejerna

Uttalandet chockar både programledaren Agneta Sjödin och de övriga tjejerna. Susanne förklarar att det hela handlar om en gruppdejt där hon inte kände sig sedd.

– Du var inte intresserad överhuvudtaget att ens byta några ord med mig och det tyckte jag var väldigt illa, säger hon till bachelorn.

– Det jag fick säga var att jag hade tre äldre systrar, det var allt.

”Inte meningen”

Niclas försvara sig med att det var den första gruppdejten han någonsin haft och att han inte hade någon rutin.

– Det förstår ju kanske alla att det inte var meningen. När det är så många tjejer är det de som tar för sig som styr konversationen och dejten. I det läget när jag är ensam kille och dejtar fem-sex personer då är det mer ni som styr än jag.

– Jag tycker inte att du är fet och ful, jag tycker du är en jättefin tjej, säger Niclas Lij.

”Bachelor - Agneta och tjejerna avslöjar allt” sänds ikväll 21.00 på Sjuan och på TV4play.

Publisert:

LÄS VIDARE