Heidi Klum

Heidi Klum kan ersätta Kim Cattrall efter bråket

Av: 

Linn Elmervik

NÖJE

Heidi Klum kan bli den nya Samantha Jones.

Enligt brittiska medier förhandlar den tyska supermodellen om att ta över rollen efter Kim Cattrall i en tredje ”Sex and the city”-film.

Efter storbråket med de övriga stjärnorna vägar Kim Cattrall, 61, medverka i en ny ”Sex and the city”-film.

Nu kan hon ersättas av den tyska supermodellen och tv-profilen Heidi Klum, 45.

Enligt uppgifter till Sunday Express är Klum intresserad av rollen som Samantha Jones och diskuterar möjligheten med HBO. Tv-bolaget ligger bakom de två tidigare ”Sex and the city”-filmerna och ska nu vilja göra en tredje.

Enligt Sunday Express är Kristin Davis (Charlotte), Sarah Jessica Parker (Carrie) och Cynthia Nixon (Miranda) positivt inställda till att jobba med Heidi Klum. Modellen gjorde dessutom ett gästinhopp i den kultförklarade serien redan 2001.

Bråkade öppet på Instagram

Kim Cattrall och Sarah Jessica Parker har ryktats ogilla varandra sedan inspelningarna av ”Sex and the city” startade 1998. När Cattralls bror hittades död i februari i år eskalerade konflikten.

Sarah Jessica Parker skickade sina kondoleanser i kommentarsfältet på sin kollegas Instagramkonto, men fick ett ilsket svar tillbaka:

”Du är inte min familj. Du är inte min vän. Så jag ber dig för sista gången att sluta exploatera vår tragedi för att bygga din ”snälla tjejen”-persona”.

ANNONS EXTERN LÄNK

Jämför lån med Advisa – låna pengar enkelt och sänk din ränta.

Advisa

Publisert:

LÄS VIDARE

Skandalerna i succén ”Sex and the city”

ÄMNEN I ARTIKELN

Heidi Klum

Kim Cattrall

Sex and the city