Johnny Depps nya hån på exfru-tatueringen

Johnny Depp verkar inte ha kommit över den infekterade skilsmässan med Amber Heard.

Nu har han gjort om den omtalade tatueringen, som från början var en hyllning till exfrun, skriver People.

När Johnny Depp, 55, träffade Amber Heard, 32, tog det inte lång tid innan han hyllade henne med att tatuera in ”Slim” på knogarna – vilket var hans smeknamn på Heard.

Men efter femton månader som gifta ansökte Heard i maj 2016 om skilsmässa. Hon anklagade Depp för både fysisk och psykisk misshandel. Depp valde senare att justera sin tatuering, och i stället för smeknamnet kunde man nu läsa ordet ”scum” – avskum – på stjärnans knogar.

”Du bad om det...”

Nu ska Depp ha tagit det ett steg längre, rapporterar People.

Tommy Henriksen, som spelar med Depp i rockbandet Hollywood vampires, laddade nyligen upp en Instagrambild på sin kollegas hand. Och vad det verkar har Depp nu gjort om tatueringen igen – till ”scam”, vilket kan översättas till lurendrejeri eller blåsning.

”Du bad om det... Du fick det”, skriver Henriksen till en bild där u:et i ”scum” är ersatt med en anarkistsymbol, ett omringat A.

Huruvida det rör sig en permanent lösning är ännu inte känt. Det är inte heller helt klart om den nya tatueringen är riktad mot Amber Heard. I drygt ett år har Depp haft en ekonomisk tvist med sina gamla rådgivare The management group, där båda parter stämt varandra på mångmiljonbelopp.

Depp påstår bland annat att företaget inte upplyst honom tillräckligt om hans ansträngda ekonomi.

People har sökt Johnny Depps representanter för en kommentar, men utan resultat.

You wanted it...you got it...
Publisert:

LÄS VIDARE