Britney mister barnen

avMira Palomäki, Oskar Kollberg

Kevin Federline får egen vårdnad av sönerna

Foto: All over press
Stjärnan tas här om hand och förs till sjukhus.

Britney Spears mister helt vårdnaden om sina två barn.

K-Fed får ensam vårdnad om sönerna. Det beslutade en domstol i Los Angeles efter att stjärnan förts till sjukhus för psykisk utvärdering.

Foto: All over press

Britney fördes till sjukhus under torsdagsnatten Los Angeles-tid för psykisk utvärdering efter att ha vägrat överlämna barnen till Kevin Federline. Enligt polisen var hon ”påverkad av okänd substans”.

Familjedomstolen har förbjudit både Britney och Kevin från att vara berusade eller drogpåverkade när de har hand om barnen, och nu får alltså Britney inte träffa sina barn mer, uppger nyhetsbyrån AP.

Får ensam vårdnad

Representanter för Spears och Federline möttes under en extrainsatt förhandling i rätten. Federlines advokater ville försöka frånta Britneys umgängesrätt med barnen, vilket också blev fallet.

– Det finns inga vinnare här, sa Federlines juridiska ombud Mark Vincent Kaplan till AP.

Tvåbarnsmamman representerades vid förhandlingen av advokat Tara Scott, som häromdagen begärde att bli frånkopplad fallet eftersom hon anser att Britney är ”omöjlig” att jobba med.

Kevin har just nu huvudsaklig vårdnad om barnen, medan Britney endast får umgås med sönerna med en övervakare vid sin sida.

Efter förhandlingarna skulle K-Feds advokat Mark Vincent Kaplan möta den samlade pressen utanför rätten. Men istället kom en talesperson fram och hälsade att advokaten inte ansåg det ”passande” att tala ut ”med de rådande omständigheterna i åtanke”.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!