De visar hur det ska låta

NÖJE

Stjärnspäckat i nya säsongen av SVT-succén

1 av 8 | Foto: Måns Zelmerlöw, 22, Sibel Redzep, 20, Markus Fagervall, 25.

Samma gamla koncept – för 14:e gången.

Ändå har SVT lyckats få starka nya namn till kommande ”Så ska det låta”-säsongen.

Aftonbladet kan i dag avslöja årets skrälldebutanter.

De är några av Sveriges mest populära stjärnor.

Men trots att miljoner svenskar vet vilka Christine Meltzer, 33, och Lasse Stefanz-legendaren Olle Jönsson, 52, är så har de aldrig fått en plats på ”Så ska det låta”-pianopallen.

Förrän nu.

– Jag har velat vara med lika länge som programmet har pågått, säger Olle Jönsson.

”En dålig vinnare”

– Det ska bli jätteroligt. Men jag är både en dålig vinnare och en dålig förlorare, så det kommer skita sig hur det än blir, säger komikern Christine Meltzer, som tävlar med ”The Producers”-kollegan Claes Malmberg.

Och SVT har flera debutanter i bakfickan. Man har även rekryterat bland andra schlagersuccérna Frida Muranius, 27, och Sibel Redzep, 20, samt forne ”Idol”-vinnaren Markus Fagervall. Dessutom har man övertalat ”West end star”-stjärnan Nina Söderquist, 35, att flyga hem från London för en inspelning.

– Det ska bli skitkul, på ren svenska. Det är ett av de program som jag verkligen har velat göra. Det känns jättecreddigt, säger Nina Söderquist.

”En giftig kamp”

Hon kommer tillsammans med nykomlingen Torgny ”Kingen” Karlsson, 40, att möta veteranerna Måns Zelmerlöw, 22, och Lill Lindfors, 68.

– Jag är en extrem tävlingsmänniska så det blir en giftig kamp. De där båda kan överraska med mycket, men det kan vi också, säger Nina Söderquist.

Inspelningarna börjar i september, och programmet sänds senare i år.