Så träffades Fredrik Ljungberg och Natalie

1 av 5
Fredrik Ljungbergs kärleksliv är rena kattmyntan för den engelska pressen, som trängdes runt svensken när han lämnade kändistäta nattklubben Movida i onsdags förra veckan.
NÖJE

Fredrik Ljungberg mötte sångerskan Natalie Imbruglia i Londons nattliv.

Hur det lät? Klick!

Skönheterna har alltid flockats kring

mannen med gaystämpeln, men nu kan ­fotbollshunken ha hittat den rätta.

MAYFAIR, LONDON. Det är de fina kvarteren i den fina staden.

Bland modebutikerna reser sig ett av metropolens flottaste hotell. De fem stjärnorna är en garanti för lyx och utmärkt service, precis som de berättar att rummen – eller snarare sviterna – kostar upp till 30 000 kronor natten.

Här har Fredrik Ljungberg bott i perioder under hösten. 31-åringen har visserligen gjort sitt i Arsenal, West Ham och Premier League, men det finns en annan sak som lockar i den brittiska huvudstaden.

Australiensiskan Natalie Imbruglia, 33.

– Hon har besökt honom flera gånger och har tillbringat minst en natt på hotellet, säger en källa till Klick!

Träffades på trendbar

Att Ljungberg och Imbruglia har känslor för varandra blev uppenbart i slutet av september. De träffades på trendiga Whisky Mist, som har Guy Ritchie, prinsarna William och Harry, Christina Aguilera, Frank Lampard och Paris Hilton på listan över vip-gäster.

Ljungberg och Imbruglia lämnade nattklubben sist av alla besökare, vid fyratiden på morgonen, efter en natt med champagne och samtal vid ett av borden.

– De flyttade närmare och närmare varandra och såg ut att ha det väldigt mysigt ihop. De ignorerade vakten som bad dem gå, så att de kunde prata vidare, säger ett ögonvittne till Daily Mail.

Sångerskan, som har sålt över 10 miljoner skivor och 1997 hade en superhit med låten ”Torn”, var tidigare gift med Daniel Johns, sångare i Silverchair.

I januari meddelade paret, som vigdes på stranden utanför Port Douglas, att äktenskapet är över. Ingen av dem trivdes i distansförhållandet.

Gled ifrån sin make

Natalie skaffade sig tidigt en bas i London medan Johns jobbade mer och mer i det gemensamma hemlandet Australien.

– Eftersom vi inte träffades tillräckligt mycket gled vi isär. Vi vill dock poängtera att vi förblir vänner, sa de i ett gemensamt uttalande i samband med uppbrottet.

Frågan är hur svenskens flytt till Seattle kommer att påverka relationen, men Fredrik Ljungberg och Natalie Imbruglia har mycket gemensamt.

Deras yrken fick dem att flytta till England.

Kontrakt med L’Oréal

Båda är bildsköna, vilket tillsammans med kändisskapet har gett dem uppdrag som fotomodeller. Svensken gjorde ett uppmärksammat jobb som kalsongmodell för Calvin Klein. Imbruglia, å sin sida, hade ett femårskontrakt med skönhetsjätten L’Oréal, som löpte ut 2007.

Dessutom är de i samma ålder – Ljungberg 31, Imbruglia 33.

Den förre landslagskaptenen har tidigare parats ihop med betydligt yngre tjejer. Tidigare i höstas sågs han tillsammans med brasilianska skådespelerskan och fotomodellen Elissa Sursara, 20, i både London och New York.

Dessförinnan var han tillsammans med Anara Atanes, 20. I programmet ”Wag’s world” berättar den spanskättade modellen om sitt förhållande med Ljungberg.

De träffades genom gemensamma vänner under hans tid i Arsenal. När mittfältaren lämnade The Gunners för att gå till West Ham var de fortfarande ett par.

– Vi skrattar åt alla rykten, som att han ska vara homosexuell. Jag känner honom på djupet och som hans flickvän vet jag att han inte är gay, berättade Anara Atanes.

”Vi är kära”

Reportern Lizzie Cundy jobbar för Wedding-tv och frågade som sig bör om paret hade bröllopstankar.

– Vi är väldigt kära, men jag är bara 20 år. Kanske i framtiden. Det skulle bli ett traditionellt kyrkbröllop, fick hon till svar.

Nu lär inte kyrkklockorna ringa.

I stället hördes ett Klick!

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!