Klick!

Nu visar Lindsay sin kärlek öppet

Av: 

Mirja Lundqvist

NÖJE

Kärlekens vindar har fångat Lindsay Lohan. Nu döljer skådespelerskan inte längre sitt förhållande med flickvännen Samantha.

– Jag vill bara vara med den person jag bryr mig om, säger hon.

Hennes tidigare förhållanden har alltid kraschat. Men det verkar som att Lindsay Lohan, 22, helt enkelt bara letat på fel ställen. Hela tiden fanns kärleken precis bredvid, i gestalt av den mångåriga vännen Samantha Ronson, 30.

– Lindsay har inte dejtat några män sedan hon började hänga med Sam och det har knappt gått en dag de senaste månaderna då de varit i från varandra, säger en vän till tidningen The Mirror.

– Det finns ingen annan speciell i Lindsays liv förutom Sam, men det har tagit henne ett tag att känna att hon kan prata om deras förhållande, säger vännen.

Bild på Facebook

Så ofta hon kan följer Lindsay med när Samantha jobbar som dj på olika klubbar. De senaste månaderna har bilder från kärleksfulla situationer med handhållande och kyssande duggat allt tätare.

– Det är uppenbart för vem som helst som har en halv hjärna, kommenterade Lindsays pappa dejtingryktena till Us magazine.

Senare gjorde Michael Lohan ett försök att ta tillbaka uttalandet. Men för omvärlden verkar det solklart.

Och nyligen ändrade Samantha sin förhållandestatus på internetsajten Facebook från ”singel” till ”i ett förhållande”. Den brittiskfödda dj:n har också lagt upp en bild när hon och Lindsay kysser varandra.

– Deras relation är helt genuin. Och de är så söta tillsammans, säger Samantha brors flickvän, modellen Daisy Lowe, i brittiska The Sun.

– Lindsay är verkligen jordnära. Hon och Sam är ett förtjusande par, de verkar verkligen lyckliga, säger Daisy som menar att Mark är helt bekväm med sin systers förhållande.

Även Lindsays mamma är mer än förtjust.

– Jag älskar Samantha. Hon är som en dotter för mig. De är jättebra vänner och så länge min dotter är lycklig och frisk är det vad det är, säger Dina Lohan till People.

Egna pengar

Att förhållandet är seriöst visade sig redan i mars när Lindsay började bära en ring med Samanthas initialer ”SR”. Inför hennes 22-årsdag den 2 juli överraskade Samantha med en ny ring för 135 000 kronor från den exklusiva juvelerarbutiken Cartier.

– Sam har sina egna pengar och hon är väldigt stolt, sa en vän till New York Daily news.

Vännen förnekade däremot att det är bröllop på gång.

– Det är inte en förlovningsring, utan ett tecken på hennes engagemang.

Under Lindsays födelsedagsfirande på Hollywood Roosevelt hotel i Los Angeles var Samantha självklart en av 50 gäster på plats och hon vek knappt från sin flickväns sida.

– Jag vill bara få ett lyckligt, hälso­samt år, fortsätta som jag har gjort och vara med den person jag bryr mig om. Och min familj, sa Lindsay till People.

”Inte singel”

Enligt uppgifter till tidningen Star bor paret sedan en tid tillsammans i Samanthas hus i Hollywood och de tycks bara bli alltmer oskiljaktiga.

Förra veckan följde Lindsay med på ett av Samanthas dj-uppdrag på klubben Shrine på MGM Grand i Boston.

Under dagen sågs duon ”hålla händer och bete sig allmänt kärleksfullt” och enligt ögonvittnen till New York post hade Lindsay på sig samma tröja som Samantha burit dagen innan.

När kvällen kom satt Lindsay nära sin käresta i dj-båset, men dansade loss när Samantha spelade Aerosmiths ”Walk this way”.

– Min flickvän vägrar att spela mina låtar, skämtade den sjungande skådespelerskan, enligt New York Daily news.

Under kvällen tog Lindsay vid ett tillfälle själv över mikrofonen och presenterade Samantha för publiken, berättar ett ögonvittne för Ok! magazine.

– Och nej, hon är inte singel! utbrast Lindsay.

En helt ny sida

Lindsay tycks nu ha bekämpat sina tidigare demoner med ätstörningar och drogmissbruk.

Tidningen skriver att den forna skandalmakerskan den senaste har visat upp en helt ny sida.

Hon kommer i tid och väl förberedd till inspelningarna av sin nya film ”Labor pains” och enligt vänner är det Samantha som har en ”lugnande effekt” på Lindsay.

I kärlekslivet har ”Mean girls”-stjärnan tidigare gått på flera nitar, som fjolårets romans med snowboardåkaren Riley Giles som hon träffade på det exklusiva behandlingshemmet Cirque Lodge i Utah i augusti.

När Lindsay avslutade förhållandet gjorde Giles en ”kiss and tell” och kallade henne för ”nymfoman” i en intervju med brittiska News of the world och avslöjade mängder av intima detaljer.

Äntligen träffat rätt

När Lindsay sedan firade nyår i italienska Capri hann hon på ett dygn med att hångla med skådespelarna Eduardo Costa och Dario Faiella, samt servitören Alessandro Di Nunzio.

Återigen fick Lindsay se sig sviken när den sistnämnda sålde sin berättelse till samma tidning.

Men med Samantha tycks hon nu äntligen ha träffat rätt i kärleksrouletten.

– De har en väldigt lojal och pålitlig relation, något som är svårt att hitta i den värld Lindsay lever i, sa vännen Cory Kennedy till People i juni.

ANNONS

Sista chansen! Glöm inte mors dag på söndag – beställ idag för leverans i tid!

Extern länk från Interflora

Beställ nu

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Klick!