Tommy gör tv

NÖJE

Hilfiger utökar sitt amerikanska imperium

Foto: PÅ ARBETSRESA MED HILFIGER SESSIONS. Tommy Hilfiger, flankerad av flickvännen Dee Odeppo till vänster och hennes väninna Ulrika Johansson, gick på restaurang i Stockholm under senaste besöket.

Tommy Hilfiger, absolut mästare på den amerikanska drömmen, nöjer sig inte med bara kläder och inredning. Nu ska han göra tv också.

Tommy Hilfiger, 57 år, har tillsammans med Ralph Lauren var den man förknippar med amerikanskt mode. Den amerikanska drömmen, khaki, seglarskor och medelklassromantik.

Två passioner

Du kan bära Hilfigerplagg, klä barnen i samma outfit och bädda med Hilfigerlakan. Nu tar Tommy sin dröm ett steg längre och sammanför sina två stora passioner i livet: mode och musik. Det gör han med en helt egen tv-kanal på nätet, Tommy Tv.

Tommy Tv innehåller livespelningar från Tommy Sessions, som är musiksessioner med artister handplockade av Hilfiger själv. Man kan också kika på inspelade konserter med storheter som Michael Jackson, Manic street preachers och Jeff Buckley. Tillsammans med Youtube försöker man också hitta framtidens stora musiker, under parollen Hilfiger Auditions. Så bär du på en rockstjärnedröm, så går kanske vägen via Tommy!

ARTIKELN HANDLAR OM

Mode