Nu visar de världen sin kärlek

Publicerad:

NÖJE

Johnny Depp och Amber Heard ger svar på tal — med hångel på röda mattan

1 av 6 | Foto: AP
Johnny Depps och Amber Heards frånvaro från offentligheten fick skilsmässorykten att börja florera.

Efter elaka skilsmässorykten och påstådda rehabbesök har Johnny Depp, 52, och frugan Amber Heard, 29, bestämt sig för att stämma i bäcken och bevisa motsatsen för hela världen. Efter att paret befunnit sig i radioskugga sedan februari så ploppar de nu upp överallt som hackspetten på julafton. Med armarna omslingrade runt varandra.

På flera stora filmpremiärer har entréerna på röda mattan innehållit passionerade kyssar och hångel mellan de två. Senast på ”The danish girl”-premiären på Venedigs filmfestival i Italien men även på ”Black mass”-premiären under Torontos stora filmfestival i Kanada. I filmerna spekuleras det för övrigt i en oscarsnomineringar både för Heard (”The danish girl”) och för Depp (”Black mass”).

Har inte synts tillsammans

Ryktena om separation kom i somras efter att paret inte synts tillsammans sedan de gifte sig. Och det faktum att Johnny Depp uppges ha besökt en rehabklinik i Brisbane efter en period av intensivt festande i samband med inspelningarna av en ny ”Jack Sparrow”-film, uppger People.

Amber å sin sida firade i april sin 29-års dag tillsammans med fotografen Io Tillett Wright och ett gäng tjejer på klubben Queen of the Night i New York. Io och Amber dök också upp några dagar senare på Tribecas filmfestival i New York där de uppges ha besökt toaletten tillsammans. Något Depp inte alls uppskattade, skriver New York Post.

Depp och Heard ska trots allt ha förnyat sina löften i somras på ­Johnny Depps privata ö utanför ­Bahamas uppger en källa till Daily Mail. Och när Johnny Depp gjorde ett bejublat spontanframträdande med Kiss under Disney’s D23 Expo i Anaheim, där han drog ett riff i låten “Rock and roll all night” med ­Gene Simmons, stod Amber på första ­raden och filmade. När han var klar sprang hon upp på scenen och kysste honom.

Är väldigt lycklig

I tidningen Hello! har Amber Heard förklarat sin kärlek till Depp.

– Jag är väldigt lycklig. Att vi gift oss har egentligen inte förändrat någonting mellan oss. Vi känner varandra väldigt väl och det som är så fascinerande är att man hela tiden lär känna nya sidor av varandra, berättar hon för ­Hello!.

Publicerad: