Pamela tar en paus

NÖJE

- och talar ut om sjukdomen och romansryktena

Pamela Anderson, 35, talar nu ut om sjukdomen och kärleken.

– Jag vill inte dö. Därför tar jag en paus från karriären för att få behandling, säger Pamela, som smittats av den farliga sjukdomen hepatit C.

Foto: AP
Pamela.

Hon tänker lämna rampljuset på obestämd tid för att få tid för barnen – och för att i lugn och ro kunna få läkarvård mot den livshotande virussjukdomen.

Behandlingen är tuff och innebär biverkningar som i praktiken gör det omöjligt att jobba framför kameran under en tid.

Blodbrist, håravfall och depressioner kan slå hårt mot den glamorösa före detta ”Baywatch”-stjärnan, som gjort sig känd för romanser med en rad kända män.

– Det är för barnens skull som jag vill se till att få behandling, sade tvåbarnsmamman Pamela i den amerikanska pratshowvärden Larry Kings program i tisdags kväll.

Behandlingen består bland annat av regelbundna injektioner och Pamela vet precis vad som väntar.

– Biverkningarna är många. Under ett år kommer det att dessutom att kännas som jag har drabbats av influensa, förklarade hon.

Hon bekräftar att förhållandet med musikern Kid Rock, 36, är på väg att ta slut.

– Vi har ett komplicerat förhållande. Vi jobbar med det och vi tycker verkligen om varandra, men livet är svårt ibland, verkligen svårt, sade Pamela.

– Jag vill göra det som är bäst för barnen. Och han har en son.

Pamelas nya kärlek påstås vara filmstjärnan Jim Carrey, 40. Enligt rykten i Hollywood är hon dessutom gravid – vilket Pamela bestämt dementerade.

Caroline Olsson