Lasse och Magnus firade Vicky - med en egen sång

1 av 5 | Foto: jAJJA DE BOUSSARD
Tungviktarna Lasse Berghagen och Magnus Härenstam spexade ihop.
NÖJE

I går samlades Sveriges kändiselit på Oscarsteatern i Stockholm för att hylla Sveriges nöjesdrottning nummer ett, Vicky von der Lancken, som fyllde 60 år.

Men redan på onsdagkvällen firade hon med de närmaste vännerna på en restaurang i Stockholm, där flera av gästerna bjöd på uppträdanden. Lill-Babs sjöng á capella medan Lasse Berghagen och Magnus Härenstam överraskade Vicky von der Lancken med en specialskriven version av "Stockholm i mitt hjärta" som hade fått namnet "Vicky i vårt hjärta".

Tungviktarna Lasse Berghagen och Magnus Härenstam spexade ihop.

Lill-Babs och Ann-Louise Hanson vimlade tillsammans på festen i går. "Mitt bästa minne av Vicky var den dagen hon bestämde sig för att jobba hos mig i början på 70-talet, det har betytt så mycket", sa Lill-Babs.

"Vicky är härlig, hon visar stor omtanke hela tiden och som artist behöver man mycket uppbackning", sa Loa Falkman, här med hovets presskvinna Elisabeth Tarras-Wahlberg.

Skådespelarparet Peter Haber och Lena T Hansson: "Hon stöttade hela ensemblen under "Hotelliggaren" så bra och är Sveriges bästa chef alla kategorier", sa de.

Anna Hansson