Youtube

Ringde Youtube-profilens mamma – sa att hennes dotter var död

Av: 

Linnéa Borgert

NÖJE

Therese Lindgren lägger ned vlogg-månaden – funderar på att sluta helt

Foto: Youtube

”En polis” ringde upp Youtube-stjärnan Therese Lindgrens mamma och sa att hennes dotter hade dött i en bilolycka.

Efter det sjuka ”skämtet” lägger Therese ned vlogg-månaden och funderar på att lägga av helt.

Jag tycker att ni är riktiga psykopater, säger hon i en video.

Therese Lindgren kommer inte att fullfölja vlogg-månaden på Youtube.

Anledningen är att någon ringde och lurade hennes mamma.

Samtalet kom från ett dolt nummer och när mamman svarade sa en man att han ringde från polisen. Han bad henne sätta sig ned och berättade sedan att hennes dotter Therese hade varit med om en bilolycka och att hon var död. Han bad henne åka in till sjukhuset för att identifiera kroppen.

Frågade om hon levde

I panik slängde sig Therese Lindgrens mamma på telefonen och ringde upp sin dotter, som svarade. Hennes mamma frågade om hon levde.

– Hon har precis fått reda på att jag har dött och sen inser hon att hon har blivit lurad. Förstår ni att jag funderar på vad fan jag gör på Youtube?, säger Therese Lindgren i en video på Youtube.

– Ni som ringer till min mamma och berättar att hennes dotter har dött. Jag bryr mig inte om ni är 10 år eller 50 år. Jag tycker att ni är riktiga psykopater. Jag förstår inte hur det kan vara så svårt att respektera en annan människas privatliv, hur ni kan sakna spärrar.

”Tänker bara göra sponsrade videos”

I videon berättar Therese Lindgren att det knackar på hennes dörr fem till tio gånger om dagen. Att det konstant står folk vid hennes fönster och att många lämnar diverse saker utanför hennes dörr.

– Det är sinnesjukt hur folk beter sig. Jag kokar. Det enklaste kanske är att sluta med Youtube, och det kanske är det jag kommer att göra också, säger hon.

– Jag tänker fan bara göra sponsrade videos. Jag tänker bara visa kläder och smink. Bara så ni vet, jag skiter i den här jävla vlogg-månaden.

Nöjesbladet söker Therese Lindgren.

ANNONS EXTERN LÄNK

Sommarläsning till kampanjpris! Missa inte vår REA på utvalda böcker - handla här.

Shop

Publisert:

LÄS VIDARE

YouTube-klippen som skrivit historia

ÄMNEN I ARTIKELN

Youtube