Polgara

NÖJE

Söker svaren på dina frågor – i tarotkorten

Foto: Polgara Källman Jag är 26 år, spåkvinna, drömtydare och certifierat medium. Jag vill hjälpa dig genom att söka svaren på dina frågor i tarotkorten.

Många bad dig om råd

Hej! Jag är en kvinna på 54 år som gick igenom en skilsmässa för ett år sedan. Nu undrar jag om jag får möjlighet att träffa någon livskamrat igen. Jag är en ganska speciell person och undrar om du kan se vad jag kan ha varit för person i ett tidigare liv och var jag har levt.

Har ett bra men dyrt boende och undrar om du kan se något lika bra men billigare alternativ.

Kram Christina
Hej Christina!

Vad härligt att du är speciell! Jag ser en flytt i framtiden och efter det är du redo att möta din nästa partner. Din energi känns tung och mycket jordad nu. Det är bra med stabilitet fast det är dags att ta in nya influenser som kan lätta upp dig lite. Försök att inte ta dig själv på för stort allvar. Du har förändrats men din självbild är densamma som tidigare, därför kan du uppleva inre konflikter.

I ditt framtida boende har du en vacker utsikt över natthimlen och jag ser dig stå och titta på stjärnorna och fullmånar. Håll utkik efter en lya med speciella fönster.

I ditt tidigare liv ser jag dig som en stolt kvinna med underbart gyllene hud. I mitten av livet drabbades du av en ögonsjukdom som sakta gjorde dig blind. Du hade ett stort stöd av din familj och ni levde tätt intill varandra huller om buller. Du älskade att hålla dina barnbarn i handen och gav massor av kramar till de små. Jag ser er i ett tropiskt klimat i hyddor med en flod och berg i närheten. I det livet lärde du dig att se världen ur två perspektiv och du utvecklade dina andra sinnen. Du blev en person som många bad om råd tack vare dina erfarenheter och vakenhet. Din optimism var helt otrolig, kanske tack vare din tacksamhet för familjen och det goda du hade. Härligt liv!

 Kramar – Polgara

Vad ska jag göra med min relation?
 

Hej Polgara!

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra eller vart jag ska vända mig.

Jag befinner mig i en personlig kris och känner mig fruktansvärt maktlös. Min relation är allt annat än bra. Jag hoppas att min sambos beteende ska förändras men jag vet inte hur.?

När vi träffades kändes det underbart rätt. Han var förstående, stöttande, kärleksfull och väldigt rolig att vara med. Jag studerade då och eftersom jag hade problem med att få pengar i tid så ville han att jag skulle avsluta mina studier och börja arbeta. Jag började en slags åtgärd via arbetsförmedlingen. Relationen var bra men vi hade våra duster kring ekonomin.?

Sen fick jag provanställning men började må dåligt för att min sambo började behandla mig illa psykiskt. Detta gjorde att jag mådde väldigt dåligt och var hemma från jobbet då och då. Jag fick höra fula ord och att jag utnyttjade honom. Vilket för mig kändes så hemskt när jag alltid sett till kärleken.

Att jag är med honom är på grund av hur starkt jag älskar honom. Han känns känslokall och avvisande. Jag älskar honom så enormt mycket.

Jag vet inte om du kan hjälpa mig på något sätt men vore tacksam för ett svar.?

AT

Hej kära du!

Du behöver stöd och hjälp och någon som kan vägleda dig ur denna ofriska relation. En kvinnojour är en bra fortsättning.

Detta är en mycket allvarlig situation som är ohållbar, du måste hitta kraften att be om hjälp snarast.

I framtiden ser jag att du fortsätter studera. Det finns många kvinnor omkring dig i ditt framtida jobb. Du kommer att vara självständig i ditt arbete med en trygg inkomst.

Ett kort berättar om att du letar redo på din styrka och hur du sedan använder den till att sprida glädje framöver. Din ljusa framtid ligger för dig när du är redo att gå vidare.

Stor kram, jag tänker på dig.  Polgara

Veckans dröm

Hejsan Polgara! Jag drömde att jag hade ett slagsmål med min mamma! Vi slåss absolut inte i vakna livet men det var så verkligt i drömmen, ruskigt.

Jag kommer inte ihåg vad vi bråkade om men hon var anklagande och till sist vände jag mig om och gick därifrån.

Sen vaknade jag. Vad betyder det?

Kram Dottern

Hej Dottern! En vanlig dröm för kvinnor! Det pågår en inre konflikt som handlar om ditt moderskap. Du har en kritiker därinne och kanske är du i en kravfylld situation just nu då du är rädd för att handla fel.

Drömmen uppmanar dig att inte lyssna på den arga rösten utan lita till dig själv och lämna de dömande tankarna bakom dig precis som du gjorde i drömmen.

  Kramar – Polgara

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!