Publicerad:
Uppdaterad:

Vikander pekas ut som Skarsgårds nya flickvän

Av: Sara Thun

Publicerad:
Uppdaterad:

Stjärnskottet Alicia Vikander och Alexander Skarsgård – sommarens hetaste Hollywoodpar.

De var drömparet. En vacker­ duo som spred stjärnglans och doftade framgång. Men snipp snapp snut så var den kärlekssagan slut. Vår blodtörstige ”True blood”-viking Alexander Skarsgård, 34, har packat sina prylar och lämnat det hus han delat med aktrisen Kate Bosworth, 28, i Hollywood.

– Just nu bor han ingenstans. Han har lite av samma liv som innan­ förhållandet. Han surfar på sina kompisars soffor, säger en källa till Nöjesbladet.

Gemensamt beslut

Enligt tidningen Us Weekly var beslutet att avbryta förhållandet ”väldigt gemensamt” och skedde för en tid sedan.

Alexander och Kate var ett par i närmare­ två år. De fattade tycke för varandra när de spelade in filmen­ ”Straw dogs” i Louisiana.­ Förra­ sommaren visade­ Alex upp sitt hemland för flickvännen. Men när vår mest vältrimmade Holly­woodexport nyligen kom hem för en semester­ i Sverige­ igen syntes­ inte Kate­ vid hans sida.­ I stället njuter han av mängden uppmärksamhet han får.­

– Tjejerna står på kö när han är ute. Om han inte vill behöver­ han inte vara ensam länge, berättar en källa­ för Nöjesbladet.

– Men just nu är han inte intresserad av att binda­ sig igen. Han har för mycket att göra jobbmässigt­ och hinner inte­ med ett fast förhållande,­ fortsätter källan.

Flirtade med ”hemlig brunett”

Även amerikanska medier skriver­ att Alexander inte verkar deppa över att ha mist sin flickvän.

– Han är singel och älskar uppmärksamheten han får, säger en källa till Us Weekly.

Tidningen skriver att han också­ testat sin dragningskraft på det motsatta könet. Under serietidnings- och filmmässan ”Comic-Con” i San Diego den 21 juli ska han enligt tidningen ha flirtat med en ”vacker hemlig brunett” och sedan­ lämnat festen med henne.

Bilder visar att brunetten är Sveriges­ senaste Hollywoodexport Alicia Vikander, 22. Hon har bland annat jobbat ihop med Alexanders­ lillebror Bill Skarsgård, 20, i filmen ”Kronjuvelerna”. Men huruvida­ det handlar om en spirande romans­ eller helt enkelt en vänskaplig sammanstrålning kan vi än så länge bara spekulera i.

Klick! har utan framgång sökt Alexander Skarsgård och Alicia Vikander­.

Publicerad:
Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN