Harry Styles - enormt superrik

avOlle Kvarnsmyr

Publicerad:

Daniel Radcliffe får se sig ekonomiskt slagen av en annan Harry

1 av 68
Idrottsmannen Harry Förutom självklara nöjen som sång, damer och öl är Harry förtjust i sport. Harry spelar gärna ett parti golf

Tidningen Heats snokande murvlar har gått igenom hundratals filmkontrakt, musikförsäljning och  annonskontakt för att få reda på vilka som egentligen är Storbritanniens rikaste stjärnor under 30. Toppplacering? Harry Styles såklart. 

Vår vän Harry Styles, skönlockig yngling och sångare i det brittiska pojkbandet One Direction vaknade i morse, kanske tog en kopp te, kanske smulade runt i sitt hus med sköna tofflor. Med all säkerhet hummande han på en trivsam trudelutt också. Inget konstigt med det. Även ditt uppvaknande var kanske på ett liknande sätt. Men det finns en skillnad på honom och dig. En väldigt stor skillnad. Typ 96,7 miljoner pund stor skillnad. Harry och hans vänner i One Direction har i en undersökning utsetts till Storbritanniens rikaste stjärnor under 30.

Harry slår ”Harry”

Harry (och hans vänner såklart) har i och med denna utnämning slagit självaste Daniel Radcliffe som med sin Harry Potter-serie har dominerat listan i åratal. Även Team Edward har haft ett framgångsrikt år då vampyrhunken Robert Pattinson besitter en hedrande tredjeplats på den brittiska kosingtopplistan.

Grattis säger vi på Nöjesbladet till Harry och hans vänner i One Direction 

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!