TV4-profil plockas bort från planerat program

Angrep kvinnlig medarbetare på slutfest

TV4.
TV4.

Den kända TV4-profilen tryckte upp en en kvinnlig medarbetare mot väggen under en slutfest, enligt uppgifter till Aftonbladet.

Nu tas han bort från en planerad storproduktion – en produktion TV4 redan gått ut med reklam för.

”Det stämmer att vi redan har fattat ett beslut om att byta medarbetare i en produktion som en åtgärd i samband med den utredning som görs”, skriver Viveka Hansson, programdirektör på TV4, till Aftonbladet.

Enligt uppgifter till Aftonbladet var det under en slutfest i helgen som en tv-profil i en produktion på TV4 tappade kontrollen, något som Expressen var först med att rapportera om. Han ska, enligt uppgift, bland annat ha kört rattfull i en golfbil.

En kvinnlig kollega ska då ha försökt stoppa mannen. Han i sin tur ska ska då ha tryckt upp henne mot väggen, enligt Aftonbladets uppgifter.

TV4 väljer nu att plocka bort profilen från en kommande storproduktion. Produktionen har redan marknadsförts av kanalen.

TV4 bekräftar

Viveka Hansson, programdirektör på TV4, bekräftar via kanalens presschef att mannen inte längre är aktuell för det kommande programmet.

”Det stämmer att vi redan har fattat ett beslut om att byta medarbetare i en produktion som en åtgärd i samband med den utredning som görs. Vi utesluter inte att fler åtgärder tas. Men först behöver vi få fram all fakta och det arbetet fortsätter”, skriver Viveka Hansson i en kommentar till Aftonbladet.

Aftonbladet söker TV4-profilen för en kommentar.

Publisert:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN