Michael B Jordan och Lori Harvey har gjort slut

Uppbrottet bekräftas av Steve Harvey

Michael B Jordan och Lori Harvey på Vanity Fairs Oscarsfest i mars.
Michael B Jordan och Lori Harvey på Vanity Fairs Oscarsfest i mars.

Förhållandet mellan Michael B Jordan och Lori Harvey är över.

Det bekräftas av Lori Harveys kända pappa Steve Harvey – som passar på att skämta om det.

– Jag måste börja lära av mina barn, lämna tidigt innan det kostar dig något, säger han och syftar på sina egna skilsmässor.

Hollywoodstjärnan Michael B Jordan, 35, och modellen Lori Harvey, 25, bekräftade i januari 2021 att de var ett par, efter flera månader av dejtingrykten.

Men nu är förhållandet över.

Orsaken till uppbrottet är inte känd och ingen av dem har gjort något uttalande, men källor till amerikanska medier, bland andra People, säger att båda två är ledsna över uppbrottet, och att det hela ska ha handlat om att Michael B Jordan var redo att ta nästa steg, medan Lori Harvey inte kände sig redo för det.

Lori Harvey har också tagit bort alla bilder på de två tillsammans från sin Instagram, medan Michael B Jordan i skrivande stund har kvar bilder på henne.

Steve Harvey: ”Svårt”

En som däremot har uttalat sig är ingen mindre än Lori Harveys pappa, programledaren och tv- och radioprofilen Steve Harvey, 65.

Under det senaste avsnittet av sitt radioprogram bekräftar han uppbrottet.

– Det är svårt att vara ung och i rampljuset och ha ett framgångsrikt förhållande. Lyssna, så länge alla kan gå i väg i fred, vara vänner... jag har inte hört någon säga att de har slagit in några fönster eller så, säger han.

Han lägger också till att han stöttar sin dotter och är ”team Lori, 1000 procent” och att han tror att de båda är okej.

– Folk gör slut hela tiden.

Steve Harvey.
Steve Harvey.

Skojar om det

Dessutom passar Steve Harvey på att skämta om att han kan lära sig något om uppbrottet, eftersom han själv har gått igenom två kostsamma skilsmässor.

– Jag önskar bara att jag kunde ha gjort slut utan kostnadsfaktorn! Jag måste börja lära av mina barn, lämna tidigt innan det kostar dig något. Jag väntade alldeles för länge, säger han.

Rockbjörnen
Publisert:

LÄS VIDARE

Ämnen i artikeln