Linda Lindorff: Känner mig som en ostkrok

Folkkära programledaren sätter plus på livet inför årets ”Bonde söker fru”

Linda Lindorff.
Linda Lindorff.

Hon är aktuell med sin 16:e säsong av ”Bonde söker fru” på TV4.

Och hemma pågår renoveringen för fullt.

När Aftonbladet ber Linda Lindorff att sätta plus på livet just nu tvingas hon därför sätta på sig regnkläderna och gå ut i rusket för att kunna överrösta allt sågande och hamrande.

Här är Linda Lindorffs betyg på...

...hälsan Betyg: 4 av 5 plusBetyg: 4 av 5 plus

– Där sätter jag en fyra, för jag mår egentligen fantastiskt. Men jag har fått ett löparknä som jag kämpar med. jag kan inte spela tennis och inte springa, men jag kan gå och varje dag måste jag stretcha på ett speciellt och märkligt vis, så jag känner mig som en ostkrok när jag drar och sliter. Men i övrigt mår jag jättebra.

Linda Lindorff.
Linda Lindorff.

...hemmet Betyg: 1 av 5 plusBetyg: 1 av 5 plus

– Jag vet inte om jag ska sätta en blivande femma eller en etta just nu. Vi bor mitt i ett byggkaos. Har inte haft tillgång till kök på tre veckor. Det sågas och hamras och dammar. Vi lever på salami och potatisgratäng som vi värmer i mikron. Jag har lärt mig att laga tacos och vissa pastarätter ute på grillen men jag längtar efter mitt kök. Jag ser hur det växer fram och kommer bli så sjukt fint.

...ekonomin Betyg: 4 av 5 plusBetyg: 4 av 5 plus

– Den är väl okej. Hyfsat bra. Men det kostar att renovera, haha, men en fyra. Jag ska inte klaga, vi har det bra.

...karriären Betyg: 5 av 5 plusBetyg: 5 av 5 plus

– Jag tycker att jag har haft en femma ganska länge. Jag trivs otroligt bra med mitt jobb, vi har spelat in ”Wild kids” som blev en jättebra säsong. Jag längtar efter att få göra ”Bonde söker fru jorden runt” igen. Vi hade precis påbörjat en säsong och träffat bönderna, men fick pausa i pandemitider. Men när den väl kan dra igång igen så kommer jag verkligen ha ett fullt kalenderår.

”Bonde söker fru” 2021.
”Bonde söker fru” 2021.

...kärlekslivet Betyg: 5 av 5 plusBetyg: 5 av 5 plus

– Mitt i byggkaoset är det en femma ändå faktiskt. Man kommer varandra otroligt nära, vi pratar med varandra kanske femton, tjugo gånger om dagen om alla praktiska detaljer. Vi har bara övervåningen att umgås på och det gör att vi kommer otroligt nära och gör liksom inget annat än att vara hemma och med varandra. Sen var jag iväg två veckor i Järvsö för att spela in ”Wild kids” och då längtade jag ihjäl mig efter min man och barnen.

...framtidsplanerna Betyg: 3 av 5 plusBetyg: 3 av 5 plus

– Det känns som jag är mitt i framtidsplanerna med renoveringen. Vi har gjort om hela bottenplan med golv och väggar, men nu nämnde jag för Jacob (Lindorff, Lindas make, reds anm) igår att övervåningen kanske också skulle behöva... Det var inte helt välkommet. Sen längtar jag som alla andra efter att komma ut i världen igen och att allt ska öppnas upp så att man kan leva lite som förut. Det får bli en trea för framtidsplanerna är lite ogenomtänkta. Jag har inte riktigt fått fäste hos min man än vad jag har planerat.

”Bonde söker fru” har säsongspremiär onsdag 29 september 20.00 på TV4.

Publisert:

LÄS VIDARE