Anitha Schulman om plastikoperationen: ”En ritual”

Efter separationen med Calle Schulman valde Anita Schulman att operera brösten.

– Det var väl min ritual antar jag, att få en ny kropp som tillhör mig och som inte har varit utlånad till någon annan, säger hon till Mama.

I december 2016 avslöjade Anitha och Calle Schulman att paret skiljer sig. För Mama berättar nu Anitha Schulman om separationen.

– Det händer något i relationen när man börjar springa lika snabbt som sin man. Antingen springer man tillsammans som ett team eller så springer man ifrån varandra. Det visade sig att jag och Calle inte var ett bra team, och det tvingade oss att ta det tuffaste emotionella beslutet vi någonsin har tagit. Vi tvingades att välja bort kärleken för att rädda en vänskap, säger hon till tidningen om beslutet som blev början på en ”extremt prövande tid”.

”Som kvinna är man märkt”

På frågan om hon gjort något för att få en nystart, att som ”Jennifer Aniston ritualbränna gamla minnen”, svarar Anitha Schulman att hon valde att operera brösten.

– Frågan är vad jag skulle bränna då? Fast jag gjorde en sak; jag fixade brösten. Efter en separation kan männen gå till gymmet och se ut som när de var 20-någonting inom tre månader. Som kvinna är man märkt på ett annat sätt efter två, tre graviditeter. Visst, du kan träna, men det finns spår av amning och bebis över hela din kopp, säger hon.

”Fysiken förändrad”

– Hela min fysik är förändrad efter att jag har burit och ammat barn. Alla känner olika inför kroppens förändring, jag unnade mig ett par nya bröst och känner mig supernöjd. Det var väl min ritual antar jag, att få en ny kropp som tillhör mig och som inte har varit utlånad till någon annan.

Publisert:

LÄS VIDARE