Angelina Jolie efter uppbrottet: ”En svår tid”

Kommenterar för första gången separationen från Brad Pitt

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Angelina Jolie och Brad Pitt har skapat rubriker världen över med sin skilsmässa.

Nu berättar Jolie för första gången om separationen.

– Det var en väldigt svår tid, säger hon i en intervju med BBC.

1 av 3 | Foto: Charles Sykes / TT / NTB Scanpix
Angelina Jolie talar nu ut om skilsmässan med Brad Pitt.

Stjärnparet Angelina Jolie och Brad Pitt skapade stora rubriker i slutet av 2016 när de meddelade att de skulle skilja sig.

Efter beskedet framkom det att Pitt tidigare haft ett bråk med sonen Maddox på ett privatplan. En händelse som påstås ha varit det som fick bägaren att rinna över för Jolie och var det som gjorde att hon valde att ta ut skilsmässa.

”En väldigt svår tid”

För första gången sedan Jolie ansökte om skilsmässan väljer hon nu att kommentera familjesituationen. I en intervju med BBC kring filmen om folkmordet i Kambodja, ”First They Killed My Father”, där Jolie regisserat, tar hon bladet från munnen och väljer att svara på frågor kring separationen och den incident som skedde på flygplanet.

Efter en viss tvekan svarar en märkbart tagen Angelina Jolie på reporterns fråga.

– Jag vill inte säga så mycket om det förutom att det var en väldigt svår tid. Vi är en familj och kommer alltid att vara en familj. Vi kommer att ta oss igenom denna tid och kommer förhoppningsvis att vara en starkare familj på grund av det, säger Angelina Jolie, som har svårt att hålla tillbaka tårarna.

Barnen i fokus

Hon berättar också att hon hanterar situationen genom att fokusera på barnen.

– Många människor finner sig själva i dessa situationer. I min familj har vi alla gått igenom svåra tider. Mitt fokus är mina barn, våra barn. Och mitt fokus är att hitta vägen igenom det här för att försäkra mig om att det här på något sätt gör oss starkare och för oss närmare varandra.

Angelina Jolie och Brad Pitt gifte sig år 2014 i Frankrike. Tillsammans har paret sex barn.

Publicerad: