Jenny Ågren

Premiär för nya podden ”Världens bästa tv”

Nöjesbladets nya podsatsning – med allt du vill veta om tv

Av: 

Torbjörn Ek

NÖJE

Är du Marvel-fantast, ”Making a murderer”-expert eller ”Bron”-älskare?

Nu lanserar Nöjesbladet och sajten TV.nu podcasten för dig som älskar att streama och titta på tv-serier – ”Världens bästa tv”.

– Vi kommer analysera, dissekera och nörda ner oss i allt som är spännande att prata om när det gäller tv, säger programledaren Jenny Ågren.

Den hade smygpremiär redan i torsdags, men nu lanserar Nöjesbladet äntligen sin nya podcast, för dig som älskar tv-serier.

”Världens bästa tv”, med Nöjesbladets Jenny Ågren som programledare, produceras i samarbete med sajten TV.nu och djupdyker i allt som har med tv att göra.

– Vi pratar om serier, serier och serier. Vi kommer att ha olika teman varje vecka, som vad man ska titta på efter ”Game of thrones”, varför blev 2010-talet superhjältarnas årtionde och varför är true crime och dokumentärtittandet så stort, säger Jenny Ågren.

För den som vill prata av sig

Med sig i podcasten har hon flera av Nöjesbladets tv-experter, som Markus Larsson, Sandra Wejbro och Karolina Fjellborg, men framöver också inbjudna gäster som dokumentärfilmaren och producenten Erik Gandini, som gjort uppmärksammade ”The Swedish theory of love” och Galagos chefredaktör Rojin Pertow som är expert på ”Game of thrones”.

– Vi gör podden för alla som älskar serier och som också känner ett behov av att prata av sig om, eller få höra andras teorier, tankar, åsikter och idéer om serierna som man älskar, eller kanske inte alls tycker om, säger Jenny Ågren.

Ett första avsnitt finns redan tillgängligt där du vanligen lyssnar på poddar.

– Första avsnittet har temat ”Från ’Skam’ till ’Falsk identitet” och vi pratar om alla guldkorn på andra språk än svenska och engelska och varför vi älskar danska kriminalserier, säger Jenny Ågren.

Nästa avsnitt kommer redan på torsdag, då ligger fokus på thriller och skräck och tidernas läskigaste scener koras. Framöver kommer nya avsnitt av ”Världens bästa tv” att publiceras varje torsdag och finns där poddar finns.

Lyssna på ”Världens bästa tv” här!

ANNONS

Jämför kreditkort till semestern! Vilka förmåner passar dig?

Extern länk från Compricer

Jämför nu!

Publisert:

LÄS VIDARE

Hivju om slutet i 'GoT': ”Alla vill veta”

ÄMNEN I ARTIKELN

Jenny Ågren

Game of thrones

Markus Larsson

True crime

Tv-serier