Demi Lovato har förlovat sig

”The young and the restless”-stjärnan Max Ehrich friade på stranden – visar upp ringen på Instagram

Publicerad 2020-07-23

Demi Lovato och Max Ehrich ska gifta sig.

Demi Lovato och Max Ehrich ska gifta sig.

På Instagram visar popstjärnan upp förlovningsringen efter att skådespelarpojkvännen friat på stranden.

”Jag visste att jag älskade dig i samma stund som jag mötte dig”, skriver hon.

Den förra Disney-stjärnan Demi Lovato, 27, har förlovat sig med Max Ehrich, 29, känd från amerikanska evighetssåpan ”The young and the restless” och även serierna ”under the dome” och ”The path”.

Hollywoodstjärnorna avslöjade nyheten på Instagram där de visar upp bilder från frieriet som skedde på en strand i Malibu i Kalifornien.

Paret visar upp sin kärlek i flera uppdateringar på Instagram.

”Jag har aldrig känt mig så ovillkorligt älskad av någon i mitt liv (förutom mina föräldrar), med brister och allt. Du pressar mig aldrig att vara någon annan än mig själv. Och du får mig att vilja vara den bästa version av mig själv. Jag är så hedrad över att acceptera ditt frieri. Jag älskar dig mer än en Instagram-text kan uttrycka, men jag är överlycklig över att bilda familj och ett liv med dig”, skriver Demi Lovato på sin Instagram.

På flera bilder syns paret omfamnade på stranden i Malibu och Demi Lovato visar också upp förlovningsringen, med en enorm sten.

Login • Instagram

Max Ehrich skriver på sin Instagram:

”Du är varje kärlekssång, varje film, varje textrad, varje dikt, allt jag någonsin kunde drömma om och lite till, som min partner i livet. Ord räcker inte för att uttrycka hur oändligt kär jag är i dig, för evigt och alltid och lite till. Jag kan inte tillbringa en ändå sekund av min tid här på jorden utan det mirakel som det vore att ha dig som min fru.”

Förlovningen kommer efter att Demi Lovato i januari avslöjat att hon berättat för sina föräldrar att hon är bisexuell och skulle kunna bilda familj med en kvinna, skriver CNN.

Demi Lovato, som efter genombrottet med Disney-filmerna ”Camp rock” och Camp rock 2: the final jam” slog igenom som popstjärna och även medverkat i juryn till amerikanska ”X Factor” har de senaste åren varit öppen med sin kamp mot psykisk ohälsa. 2018 tvingades hon ställa in sin turné efter att ha tagit en överdos och lagts in på en avvänjningsklinik.

Max Ehrich.

ANNONS

Följ ämnen i artikeln