Här visar Malin Åkerman upp nya kärleken

Malin Åkerman och Jack Donnelly har synts flitigt tillsammans den senaste tiden.

Nu är parets förhållande så officiellt det kan bli.

På en fransk filmfestival visade de upp sin kärlek på röda mattan.

Förra veckan befann sig Malin Åkerman, 38, i Monte Carlo där hon representerade tv-serien ”Billions” på den franska filmfestivalen Golden Nymph. Och när det var dags för röda mattan kom hon hand i hand tillsammans med sin nya kärlek, brittiska skådespelaren Jack Donnelly, 31. Hon visade stolt upp pojkvännen och paret bjöd även på en del kyssar framför kamerorna.

Sågs i Puerto Rico

Det var i mars som de första bilderna på paret började figurera i media. Då sågs de tillsammans på en strand i Puerto Rico, även då kyssandes. En källa till People sa då att de dejtar och är ”väldigt lyckliga”. Sedan kärlekssemestern har Åkerman även kontinuerligt lagt upp bilder på sig själv tillsammans med sin pojkvän på Instagram. Hon har även publicerat bilder från röda mattan i Monte Carlo.

Gör succé

Malin Åkerman har tidigare varit gift med musikern Roberto Zincone. Tillsammans har de sonen Sebastian, 3. Åkerman och Zincone skiljde sig 2013 efter sex års äktenskap.

Den svenska skådespelaren gör nu succé i serien ”Billions”. Hennes nuvarande pojkvän, brittiska skådespelaren Jack Donnelly har tidigare synts i serier som ”Atlantis” och ”Mord i paradiset”.

Publisert:

LÄS VIDARE