Kvinna stämmer Drake på miljonbelopp efter våldtäkt

Kräver över 200 miljoner – ska ha våldtagits av säkerhetsvakt under turné

1 av 2 | Foto: Jack Plunkett / AP TT NYHETSBYR N
Drake.
NÖJE

Artisterna Drake och Future är i blåsväder och riskerar nu att betala mångmiljonsummor till en kvinna som misstänks ha utsatts för en våldtäkt av en säkerhetsvakt under deras turne förra året.

Kvinnan kräver nu över 200 miljoner kronor av de båda stjärnorna som hon anser är delvis ansvariga då de anställt mannen.

Kvinnan anser att de båda musikerna är delvis ansvariga för den misstänka våldtäkten hon ska ha utsatts för då det skedde under deras konsert och av en säkerhetsvakt de anställt. Våldtäkten ska ha ägt rum i Nashville förra året då vakten ska ha bjudit in kvinnan för att träffa stjärnorna efter konserten, där han istället ska ha förgripit sig på henne.

Mannen greps senare av polis, misstänkt för att ha puttat kvinnan till marken, slagit henne samt förgripit sig på henne. Hon kräver nu strax över 200 miljoner kronor av stjärnorna.

Väntar på rättegång

Varken Drake eller Future ska ha varit medvetna om det som skedde när det pågick, men kvinnan anser att de är ytterst ansvariga för den personal som anlitas under deras konserter. Vakten hade även sedan tidigare flera domar emot sig och en våldsam bakgrund men fick ändå arbeta under spelningen.

Ingen av varken Drake eller Future har uttalat sig om händelsen än och den misstänka vakten väntar nu på en rättegång för det brott han misstänks ha begått.

ARTIKELN HANDLAR OM

Drake

Musik